2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
Arkadaşlarım hangi iller olduğunu öğrenmek için arasak merkezi acaba bilgi verirler mi acaba? Ona göre başvurmayı düşünüyorum
-
https:/ /www.akfonkitap.com/il-goc-uzman-yardimciligi-sinavina-hazirlik-ders-notu-pmu2918
https:/ /www.akfonkitap.com/il-goc-uzman-yardimciligi-ders-notlari-ve-sorulari-2018-guncel-mevzuatlari-dahildir-pmu2930
Bu 2 sinden hangisini almalıyız arkadaşlar?
-
P21 96,36 ile bende başvuracağım sonuçta işsizim
-
@cihanxxx Bi dene dostum. Bizleri de bilgilendirirsen güzel olur hatta
-
96.21 puanla basvurmayacagim cunku halihazirda sgk denetmenligini kazandigim icin. Olmasaydi mecbur basvuracaktik. Hayirli olsun dostlar; girecek arkadaslar belki su an icin yogun bir kurumdur ama ileride personel sayisi artikca, bazi duzenlemelerle duzene girer calisma ortami diye umit ediyorum. Ama tabi bilinmez daha da mi zor olur. Basarilar simdiden Allah gonlunuze gore versin:)
-
@sbf1983 Göç Kurumunun Bakanlık haline getirilmesi ve teşkilat yapısının güçlendirilmesi ile çözüleceğine inanıyorum dostum bu sorunların. Teşkilat kuvvetlendikçe en basiti muvafakat sorunu ortadan kalakcaktır. Kurum şimdi personel yollamak istemiyor. Yapı kuvvetlendiği zaman bu sorun da ortadan kalkacaktır. Tempo hususu iline göre değişiyor bu da bir faktör. Keza sizin mesleğinizde de ilden ile değişen bir yoğunluk skalası var dostum. Bazii illerde denetim gerçekten yoğun. Kafa kaşıyacak vakit olmuyor bazen. Ama bu mesleği yerin dibine sokmak için geçerli sebepler değil. Her iki meslek de insana dokunan meslekler. Sosyal verimlilik ve tatmini olan meslekler. Mesleklere girmeden önce hümanist olup sonradan bu faktörün yerini rahatlık, makam ve maaş konuları almadığı müddetçe öz tatmin sürecektir.
-
@paretowilfredo ustat cok dogru tespitiniz:) hayirlisi olur herkes icin insallah.
-
90 kusur puan ile kararsızım geçen hafta YSK mülakatından çıktım gerçi kötü geçti halı hazırda guy ve dguy mülakatı da bekliyorum YSK bakmaktan alana da pek bakamadım bilemedim ne yapsam
-
Hayırlı olsun arkadaşlar, keşke sayı biraz daha fazla olsaydı ama personel ihtiyacı sayının üzerinde bu sebeple kurumun ilanları düzenli olarak gelmeye devam edecektir diye tahmin ediyorum. Yaklaşık olarak iki ay kadar önce ilanın yüksek ihtimalle Kasım ayı bitmeden geleceğini söylemiştik @gökyeleli arkadaşımız ile birlikte. Şükür ki ilan geldi sayı az olsada 45 arkadaşımızın iş sahibi olma ihtimali doğdu. Allah yardımcınız olsun çalışmalarınızda.Merkez uzman yardımcılığı ile ilgili haber alırsak yine paylaşırız inşallah.
Bir önceki ilanda merkezi kazandım, sınavın her türlü aşamasında elimden geldiğince bilgi vermeye çalışırım aklınıza takılan bir husus olursa.
-
Uzak şehirden(Antalya, Adana gibi) Ankara'ya giden arkadaşlar bu seyahati nasıl hallediyorsunuz ? Yani pansiyonda falan mı kalıyosunuz, yoksa gece yolculuğu yapıp mı sınava giriyorsunuz ? Sınavı geçtim, bu çok dert oluyor bana. Bi de Ankaraya hiç gitmişliğim de yok..
-
.........
-
@kurwa, içinde söyledi: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
https:/ /www.akfonkitap.com/il-goc-uzman-yardimciligi-sinavina-hazirlik-ders-notu-pmu2918
https:/ /www.akfonkitap.com/il-goc-uzman-yardimciligi-ders-notlari-ve-sorulari-2018-guncel-mevzuatlari-dahildir-pmu2930
Bu 2 sinden hangisini almalıyız arkadaşlar?
Arkadaslar, bilen biri cevaplarsa çok iyi olacak
-
Kazanacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun diyorum, 85.09 ile başvurmuyorum belki de gelmezdi zaten
-
@mülkiyemüfettişi aradım akfon başkent kariyer olan 2014 basım İş diğerini de biz kendimiz hazırladık dedi 2018 de hazırlanmış daha önce alıp hazırlanan arkadaşlar varsa veya nasıl nerden çalıştılar bizlere yardımcı olabilirler mi
-
Herkes icin hayirli olsun arkadaslar bddk ile denk gelmesi uzucu ayrica beklenen sayi daha fazlaydi konusulan ve anlatilan is yogunlugundan cikan sonuc boyleydi ama nasip,80 ustu olan herkesin basvurmasi bence yararina olur pek belli olmuyor bu tur puan cesitliligi olan ilanlarin kaca dusecegi,bende uzun zamandir ders calismayanlardanim ama halledilecegini dusunuyorum,kurum mevzuati kendi sayfalarinda da var aceba oradan calismak cok mu karmasik ve uzun olur yoksa not mu edinelim tecrubeli arkadaslar yazarsa sevinirim,birde sinav zorlugu ne sekilde yani populer olan hepimizin bildigi sinavlarla kiyas yapabilecek olan var mi?Herkese basarilar
-
@duyguuu37 hocam merhaba, ben gecen sene hem il goc hem merkeze girmistim. Gecen senekini Ankara Sosyal Bilimler Un. yapmisti. Cok zor sayilmazdi fakat soru öbekleri biraz garipti hatali denebilecek sorular var gibiydi, 76 civari kapatti her ikisi de. Her soru 1 puan olacak sekilde. Iptal edilen olursa ona gore puan degisiyor tabii.
-
@sbf1983 hocam 100 soru var heralde soru dağılımı nasıl oluyor özellikle alan kısmında eşit mi geliyor
-
Arkadaşlar bu sınavın yapılacağı üniversite(Yıldırım Beyazıt sanırım) tren garına mı yakın yoksa otogara mı ? Bilen Ankaralı arkadaşlar yardımcı olurasa sevinirim..
-
kaynak olarak hangisinden çalışmaylıyız deneyimli arkadaşlar bilgi lütfen
-
@baelish Dostum genel itibariyle sınav yapılan yerleşkeleri şehrin kuzey yakasında. Bu nedenle tren garı daha makul görünüyor.