2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@jan-vesely geçici mezuniyet belgesi Üniversite onaylı fotokopiydi sadece onu gönderdim, yeterli olacağını düşünüyorum
-
@jan-vesely Anladım hocam teşekkür ederim
-
Mülakat tarihleri ile ilgili duyumu olan var mı
-
Arkadaşlar mülakatlar guy ve dguy mulakatlarindan sonra yapılması daha sağlıklı olmaz mı 1300 kişi var yoksa alım yapılır aynı kişiler bu sınavı da kazanmışsa tamamı istifa eder gider sonuç herkes için hüsran olur
-
Yani 45 kişinin 45 i de 2 ay sonra guy u kazanip istifa ederse çok büyük hayal kırıklığı olur yetkililerin bu durumu degerlendirmesi gerekiyor.
-
@duygu55 bu hepimizin beklentisi ama diğer mülakatlarda da ses seda yok malesef
-
Onceki surec gibi islerse şubat ayının sonlarına dogru mülakat olur.
-
@duygu55 Sınav sonuçlarının açıklanma hızına bakarsak büyük ihtimal dediğiniz şekilde olacak.Ama burada hata diğer sınavları hazırlayan yetkililerin.İlgöç'te herşey olması gerektiği gibi diğeri ise tam bir hüsran
-
@fernando-reges il göç mülakat tarihlerini ileri bir tarihe maliye bakanligindan sonra yapılması en sagliklisi olacaktır
-
@duygu55 Bence öyle ama Sgk gibi 1 yılı bulursa nasıl olacak.Ortada diğer sınavlara ilişkin bir tarih yok ki. Vmy,Sayıştay,Dguy,Guy,Sgk bu sınavlardaki süreçler tam bir hayal kırıklığı oldu.İlgöç ise hızlı ilerleme gösterecek gibi.Bunlara ayak uydurmasın doğru olanı yapsın bence.Ben yedek olmaya da razıyım
-
@duygu55 228 kişi mülakatta bunların hepsi guy dguy beklemiyor..Onların sonuçlanmasını beklerlerse kafadan 3-4 ay mülakat beklemek zorunda kalırız ki bu durum çok korkunc..Şubat gibi mülakat yapmaları gerekir.
-
@tuçiiii çok ciddi bir kısmı bekliyor diğer sinavlari bekleyenlerde var ayrıca
-
@fernando-reges 1 yılı bulmaz
-
Bana kalırsa 80-90 kişiye yakın insan Ilgocte mülakata kalıp dguy guy'da da mülakat bekliyordur. Bu çok fazla bi sayı ki en az 1 kat bile çekilse çok iyi rakam
-
Yapılan hesaplamalar doğru lakin. Göç idaresinin belirsiz bir takvimi bekleyip buna gore hazırlıkta bulunacağını sanmıyorum. Her halükarda dguy ve guy dan önce yapılacak.
-
@duygu55 yani siz diyorsunuz ki tarıhı bile belli olmayan bir mülakatı ve bunun açıklanmasını bekleyelim öyle mülakatlar yapılsın?
-
@duygu55 Enteresan
-
Bugün kesinleşen listenin linkini atabilir misiniz ? Ben bulamadım da
-
Arkadaşlar dguy ve guy mülakatlari kısa süre içinde açıklanacaktır. Sürecin biraz uzaması bizim lehimize olur.Olaya biraz böyle bakalim
-
@tuçiiii size katılıyorum bence de il göç için guy dguy beklenemez bunun yerine yedek liste açıklamaları gayet yeterli olur