2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@mami11 göç idaresi genel müdürlüğü sitesi duyurular kısmında var hocam
-
@duygu55 1 yılı bulmaz demissiniz de sınav yapılalı 5 ay oldu hocam.Mülakat tarihi önemli değil onun sonuclarının acklanacağı tarih önemli.Birde orada bekletirler merak etmeyin
-
Arkadaşlar Göç idaresi mülakata yedek liste açıklıyor mu?
-
@fernando-reges hocam umarım o süreç de çabuk ilerler ama hiç sanmıyorum şahsen
Bu kadar sürede mülakat tarihi belirli olmayan bir süreç ne zaman biter kim bilir -
İptal edilen soruyla beraber listeye girmişim diğer 3 kişi burada mı
-
@emoward puanınız kaçtı hocam sizin? 73.47ile mülakata kalamadım.
-
@newworldorder ilk sonuca göre 73,74'tü iptal edilen sorudan sonra 74,49 olmuş
-
@emoward iptal edilen sorulardan ikisini de üniversitenin kabul ettiği gibi işaretlemiş olmalıym ki bana hiçbir etki etmemiş
-
Bu kadar ciddi bir işi bu kadar savsaklamak nedir ya.Neyse sonradan eklenen arkadaşlar hayırlı olsun sizlere de
-
@newworldorder aynı durum bende de var dostum bende 73.47 kalmışım
-
@kuşçubaşıeşref hocam mgk uzmanlıgında da hatırlıorm sizi dogru mudur? Onda da 90 puanla acıkta kaldım:) hep sınırda takılıom ne zaman asıl bölgeye gircm bakalım.
-
@newworldorder her şeyde vardır bir hayır diyorum dostum bu gibi zamanlarda buna sığınmaktan başka çare yok hayırlısı olsun hakkımızda .
-
arkadaşlar soruya ben itiraz ettim yalnız sorulara itiraz süresi içinde değil sonuçlar açıklandıktan sonra iki adet dilekçe verdim biri bilgi edinme hakkı doğrultusunda soruların tarafıma verilmesi ,ikincisi ise kurucu üye sorusunu belirttiğim dilekçe ,ayrıca yirmi beş lirada yatırdım.eğer soruları tarafıma verirlerse bence birkaç soru daha var yanlış olan bekliyorum dilekçenin cevaplarını ama sevindim işe yaradığına .kazanan arkadaşlara hayırlı olsun ve hakkınızı aramayı bırakmayın arkadaşlar.
-
dilekçeler bende mevcut ama siteye ekleyemedim foto atılmıyor sanıyorum buraya
-
03/01/2019 T.C.
İÇİŞLERİ BAKANLIĞI
GÖÇ İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NE
ANKARA23.12.2018 tarihinde Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi tarafından yapılan İl Göç Uzman Yardımcılığı sınavına katıldım.Sınav sonrasında sınav soruları ve cevapları kamuoyuyla paylaşılmamıştır.Hangi soruları doğru yapıp yapmadığımı karşılaştırabilmem için sınav sorularını ve cevaplarını ,ayrıca tarafıma özgü cevap kağıdını kontrol etmem gerekmektedir.
Bu çerçevede, 4982 sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunun 11. maddesi gereğince, tarafıma ait sınav soru kitapçığı ve tarafıma ait cevap kağıdının birer kopyasını ,ayrıca sınav cevap anahtarının birer kopyasının tarafıma verilmesi hususunda gereğini saygılarımla arz ederimÖnder Ömür ÖĞÜT
-
03/01/2019 T.C.
İÇİŞLERİ BAKANLIĞI
ANKARA23.12.2018 tarihinde Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi tarafından yapılan İl Göç Uzman Yardımcılığı sınavında almış olduğum puanın yanlış hesaplandığını düşünmekteyim.(Sınavda sorulan bazı sorularda aynı soru içerisinde iki cevap seçeneğinin de doğru olduğunu düşünmekteyim. Örneğin; hangisi Türkiye’nin kurucu üyesi olduğu uluslararası kuruluşlardan birisidir sorusunda cevap seçeneklerinin birinde AGİT aynı sorunun diğer cevap seçeneğinde ICAO bulunmaktadır. Türkiye bu iki uluslar arası kuruluşunda kurucu üyesidir. Kurum bu iki cevap seçeneğini de doğru kabul etmek zorundadır.)Sınav sonucumun bu soruların da göz önüne alınarak tekrar hesaplanmasını talep ediyorum.
Gereğini saygılarımla arz ederim.Önder Ömür ÖĞÜT
-
03/01/2019 T.C.
İÇİŞLERİ BAKANLIĞI
ANKARA23.12.2018 tarihinde Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi tarafından yapılan İl Göç Uzman Yardımcılığı sınavında almış olduğum puanın yanlış hesaplandığını düşünmekteyim.(Sınavda sorulan bazı sorularda aynı soru içerisinde iki cevap seçeneğinin de doğru olduğunu düşünmekteyim. Örneğin; hangisi Türkiye’nin kurucu üyesi olduğu uluslararası kuruluşlardan birisidir sorusunda cevap seçeneklerinin birinde AGİT aynı sorunun diğer cevap seçeneğinde ICAO bulunmaktadır. Türkiye bu iki uluslar arası kuruluşunda kurucu üyesidir. Kurum bu iki cevap seçeneğini de doğru kabul etmek zorundadır.)Sınav sonucumun bu soruların da göz önüne alınarak tekrar hesaplanmasını talep ediyorum.
Gereğini saygılarımla arz ederim.Önder Ömür ÖĞÜT -
@emoward Nereden baktınız? Soruların iptal edildiğini nerede açıkladılar?
-
@bulbasaur bugün göç idaresi sitesinde kesinleşen liste yayınlandı bunun sonucunda 228 den 232 ye çıktı mülakata kalan sayısı.
-
Bu sorular iptal edilmeden önce de puanlar küsüratlıydı, onun nedeni neydi acaba?