2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
E-devlet çıktıları kabul edilecek mi arkadaşlar bilen biri bilgi verirse bizleri mutlu eder.
-
Hem kurum hem de üniversite kabul ettiğini söyledi arkadaşlar e-devletteki mezuniyet belgesini. Haberiniz olsun.
-
@morand kızılayda akfon çarşı veya kök çarşı var. İkisinde de mevcut. İnternetten alacaksan akfon kırtasiye ankara yazsan çıkar. Ordan bulabilirsin.
-
@plansız bilgilendirme işin teşekkür ederiz.
-
Arkadaşlar evrakları posta yoluyla gönderdiğimizde başvurumuzun kabul olup olmadığını nasıl öğrencez
-
mesleği kötüleyip ardından zaten ben girmeyeceğim demenin mantığı nedir? neden katılmayı düşünen kişilerin moralini bozma gibi bir çaba içindesiniz?
-
@cnkn ben gireceğim
-
İş tanımı herkes için farklıdır. Bi arkadaş var adam vdk da ya diyor burası çok kötü ilgöçe başvuracam dedi dedim yuhh. Yani vdk bu kişi böyle dediği için kötü değil ama başkasına göre iyidir başkasına kötüdür.
-
Arkadaşlar evrakları tamamladim büyük zarf icine koymayı düşünüyorum üzerine il göç ilani başvuru evrakları diye yazmam gerekir mi verilen adresbana çok yalın geldi başvuran arkdaslar nasıl yaptı yardımcı olsanız bı
-
@ekonomist hocam aynı şekilde bende adres konusuna takıldım. şimdi göç idaresini aradım diploma olayını sormak için ama üniversiteyi arayacaksınız evrakları ora topluyor dedi. bu sefer kafam karıştı. ilanda da ya ben göremiyorum ya da gönderilmesi gereken adres net olarak yazmıyor. bilen birileri yardımcı olursa çok sevineceğim
-
@mbguy evrak listesinin aşağısında evrakların verileceği adres yazıyor oraya göndermicez mi
-
@mbguy şu an üniversiteyle görüştüm ama hızlı hızlı cevap aldığım için adres olayını soramadım. sadece hem fotokopinin (noter onayı gerekmeksizin) hem de e-devlet çıktısının kabul edildiğini öğrendim. Sadece sözlü mülakata kalırsanız diplomanızın aslı istenecek dedi.
-
@mbguy Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Göç Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Güvenevler Mahallesi Cinnah Cad. No:16 06690 Çankaya / ANKARA
-
@tozkok benim aklım o kadar gitiş ki şu an gözümün önünde okuduğum ilanda adresin yazdığını görmemişim.
Giriş Sınavı başvuruları Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Göç Politikaları
Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından elden veya posta yoluyla alınacaktır. yazıyormuş. dediğiniz doğru hocam oraya gönderecekmişiz. -
@tkys çok teşekkür ediyorum hocam
-
Arkadaşlar kurum sınavına nasıl çalışmak lazım? Geçen sene ilan ile sınav arasında 2 ay varmış, malum bu sene 1 ay var. 88 puanla başvuracağım ama KPSS'den beri hiç ders çalışmadım, hepsini unutmuşum gibi geliyor. Soru üzerinden mi gitmek lazım yoksa konu mu çalışmalıyız? Soru+konu desem zaman yok, daha bir ton mevzuat ve extra ders var. Doluya koyuyorum almıyor, boşa koyuyorum dolmuyor resmen.
-
@mbguy oluyor öyle hocam ben gönderdim de aklıma şu takıldı evraklar teslim edildiğinde başvuru geçerli mi olcak biz bunu nasıl öğrencez acaba arayı sorcaz mı
-
@tozkok galiba hocam. iadeli taahhütle gönderdiğimizde teslim evrağını tekrar bize gönderiyorlar ama emin değilim.
-
arkadaşlar başvuru belgesini bilgisayardan mı doldurdunuz elle mi?
-
@khalkedon bilgisayardan doldurdum ben