2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
Arkadaşlar sıralamaya göre mi yoksa puana göre başvurmak mantıklı
-
@tuçiiii bilgisayar ortamında doldurmuyor muyuz?
-
@yasemen bilgisayardan da doldurabilirsin ama imzayı elle atmak zorundasın
-
@tuçiiii evet hocam tamamdır
-
@yasemen ben el yazısıyla doldurdum önemli olan imzanın ıslak olması
-
Tarih ne yazdınız?
-
@yasemen istenen puan türleri arasında en yüksek puanınız hangisi ise onunla başvurmanız daha mantıklı.
-
resim yapıştırdınız mı? onu da mı pc'de koyuyoruz?
-
Belgeleri tamamladım yarın göndereceğim. Yarının tarihini yazdım. Çok da önemli değil. En yüksek puanım p21 yazdım. Bilgileri pc’den doldurup sadece imzayı attım. Vesikalık fotoyu fotoğraf kısmına ataçla tutturdum. Yapıştırabilirsiniz. Evde yapıştırıcı yoktu yarın taahhütlü göndereceğim.
-
@felix-felicis diploma fotokopisini naptınız hocam e devlet mezuniyet belgesi oluyor diyenler var kesin mi bu?
-
@vlkrt Ben fotokopi çektirdim.
3- Lisans Diploması Fotokopisi (geçici mezuniyet belgesi veya e-devletten alınacak mezuniyet belgesi de geçerlidir)Bu şekilde başvuru sayfasında yazıyor. Oluyor yani
-
@felix-felicis hocam taahhütlü olunca tam olarak ne oluyor. geri posta mı geliyor ulaştı diye.
-
@james-buchanan @felix-felicis
Ayrıca gönderi ücreti ne kadar diye eklemek istiyorum.
-
@james-buchanan aynen öyle oluyor. Başvuru da taahhütlü gönderilmesi tavsiye ediliyordu.
-
@adolf-stalin ptt’ye gitmeden bilemeyiz
-
Bu ülke bi garip yıl olmuş 2018 hala hergün kağıt postalıyoz.Kardeşim bu e-devlet niye var.İsraftan başka bişey değil.
-
arkadaşlar bu postayı :Adres : Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Çamlıca Mahallesi 122. Sokak No:4 06370 Yenimahalle /ANKARATel : 0312 422 08 27-29 Faks : 0312 422 09 00Adres : Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Göç Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Güvenevler Mahallesi Cinnah Cad. No:16 06690 Çankaya / ANKARATel : 0312 9061300 – 1095/1346E-mail : gpmsinav@ybu.edu.t bu iki adresten hangisine postalıyacaz
-
@tikq başvuru sayfasında da ilanda da çok açık ve kesin şekilde yazıyor hocam. Sizi şüpheye düşüren hangi ifade oldu?
-
ücret hakimlikte 12 tl idi bunda da öyle olur aşağı yukarı
-
@modigliani-0 12.19