2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@tozkok tamam çok teşekkür ederim
-
puanlar kaça düşer acaba 82 le başvurcam da gelmez diyorum çalışmaya umudum kalmıyor
-
@fişek-morgen Lafim siz gibi dusunenlere degil hocam. Bi kac kisi sistematik hale getirdi bu isi. Onlarla alakali sozlerim.Meslek zor bunu herkes dile getiriyo hocam @paretowilfredo hocamizda soyluyor herkesin dile getirdigi sorunlar var hocam ama birileri yok ozele git daha iyi falan diyor bunlar kesinlikle maksatli hocam.Kimin onunu aciyorlar kim bilir?! Sizin incitmesin sozlerim hocam sizin samimiyetiniz belli.
-
@bulbasaur hocam yardır elinden ne geliyorsa hızlıca konu tekrar et hatırlayıcı şekilde sonrada sorulara bak çıkmış sorulara yoksa yetişmez geçmiş yıllarda yapılan sınavların soruları derli toplu olarak varmı bilmiyorum ama başka türlü yetişmez genel olarak sınavıda zor sanırım kasabiliyorlar
-
Arkadaşlar 87 küsür puan ile çeşitli sebeplerden dolayı başvuramayacağım. Başvurmayı gerçekten istiyordum, boş dolanmaktan iyidir ama hayatında gerçekleri var ne yazık ki. Eğer girmeye istekli arkadaşlar, puanınız 80 üstü ise bir deneyin.
-
@pepe35 başvurun bence hocam ne olacağı belli olmaz ben 90 puan ile başvurmicam benim gibi bi çok kişi vardır.
-
@pepe35 ben de 82 ile başvurdum. aynı gün bddk da var. ne oalcağı belli olmaz. nasipse olacaktır. puan gelirse de başvuru ücreti ondan sonra zaten. yani kaybedeceğin pek bir şey yok.
-
Arkadaşlar ÖNEMLİ !!! kamu maliyesinin içinde neler var mevzusu geçtiği için bugün üniversiteye mail attım. Maliye konularınıda yazdım hangisi kamu maliyesinin içinde diye sordum. Aldığım cevap özetle maliyede tvs vergi hukuku dahil her yerden soru gelebilir. Yani maliyede ne varsa çalışın.
-
@iibf7 Daha iyi bir kurumu hedeflediğiniz için mi başvurmayacaksınız?
-
@baelish Daha iyi bir kurumu hedeflediğiniz için mi başvurmayacaksınız?
-
Bu sınava daha önce giren biri var mı?
-
80,47 ile başvurmaya değer mi? İmkansıza yakın bi puan sanırım.
-
@bulbasaur Hocam meslekte rotasyon olduğu için başvurmicam. Bir de idari hakimlik sınavına çalışıyorum.
-
Arkadaşlar başvuru belgesindeki iletişim adresi tam olarak nedir? İkametgahı mı soruyor?
-
@bulbasaur Hayır, konularda eksiklerim var ve yaşadığım şehir Ankara'ya uzak olduğu için maliyetli olacak. Şu an kamu kurumunda çalışmak için kurum beğenmemezlik yapacak durumda değilim. Bu sınava girsem bile iddaalı olamayacaktım.
-
diplomayı e devletten alabiliyor muyuz?
-
Arkadaşlar formu mavi renkli kalemle doldurmak zorunlu mu ? Ben siyah tükenmezle doldurdum
-
@paretowilfredo dostum mentionı yanlış attın herhalde
-
@walras12 Aslında orada konuya dair iki kişi vardı dostum sen denk geldin oradaki duruma dair açıklama yaparken Size diye başladım genel metin olmuş farketmeden
-
@paretowilfredo hiç önemli değil güzel olmuş aragorna da el atmışsınız sanırım