2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@underw göndereceğim tarihi yazdım ben yani bugünü
-
Sınava Başvuru için Gerekli Olan Belgeler:
1- Başvuru Formu (Formu bilgisayarda doldurarak ıslak İmzalı ve 1 adet fotoğraf ile teslim ediniz)
2- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (T.C. kimlik numarası bulunan)
3- Lisans Diploması Fotokopisi (geçici mezuniyet belgesi veya e-devletten alınacak mezuniyet belgesi de geçerlidir)
4- ÖSYM KPSS Sonuç Belgesi (ÖSYM sitesinden alınan ve ÜZERİNDE 8 HANELİ DOĞRULAMA KODU BULUNAN BELGELER GEÇERLİDİR)
Başvuru evraklarının teslim edilmesi:a- Posta yoluyla teslim edileceği adres (aşağıda belirtildiği gibi yazınız):
(Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Cinnah Kampüsü - Göç Politikaları Merkezi) Güvenevler Mahallesi Cinnah Cad. No:16
Posta Kodu: 06690
Çankaya / ANKARA
Not: Başvuru evraklarınızı posta yoluyla gönderirken adres kısmına yukarıda belirtilen adres dışında bir şey yazmayınız (Örneğin, adres kısmına Göç İdaresi Genel Müdürlüğü yazmayınız).
Açık olarak bilgisayarda doldurun yazılmış arkadaşlar. Sitede açık açık yazılmış her şey. Diğer ifadelere de dikkat edin. Kimin nasıl başvuru yaptığına bakmayın. Kendi iyiliğiniz için ilanları okuyun lütfen.
-
88.7 ile gelme sansi nedir arkadaslar malum gelen sinavlar 90 ustu kapatiyor il gocten de korkmaya basladim:(
-
@kunterayata alt kısımda sıkça sorulan sorular var orda tükenmez kalemle de olabilir diyor. ama baş ilanında böyle yazmış ve ben az önce gönderdim kendim doldurdum. Ne olacak şimdi
-
Btk 90 kusurle kapattı sınava 200kişi girecek bu sınava 900 kişi girecek fakat puan türü fazla kaçla kapatır tahminen uçak bileti alacağım tedirgin oldum
-
@kunterayata şimdi tekrar baktım ilana bilgisayarla doldurun diye bir ifade yok ben de el yazısıyla doldurdum ne yani kabuk olmayacak mı başvurum sonuçta okunaklı yazılıyorsa bir problem yok
-
@zencitarzan 'kabul'
-
arkadaşlar, bilgisayarda doldurun diye bir ifade nerede yazıyor?
-
@elinor-ostrom min. 84 olur hocam.
-
cumartesi istanbul, pazar ankara yapacak kimler var?
-
aybu sitesine parantez içlerine eklemeler yapılmış ilk halinde yoktu sanıyorum onlar.
Sıkça sorulan sorularda belirtilmiş :
Başvuru formunu nası
l hazırlamalıyım?Okunaklı olması için formun bilgisayarda doldurulması önerilmektedir. Ancak, form
silinmeyen mürekkepli veya tükenmez bir kalemle de doldurulabilir.İmzanızın silinmez mürekkepli veya tükenmez kalemle atılması zorunludur.
-
@james-buchanan puanım 88.65 geçen yıl bu puanla sınava girdim ama iki yılın puanı geçerli olunca emin olamıyorum ayrıca puan türüde çok
-
@zencitarzan Sorun olmuyormuş. SSS eklemişler. Orada yapılabilir yazmışlar.
https://aybu.edu.tr/gpm/content_detail-336-640-il-goc-uzman-yardimciligi-giris-sinavi-duyurusu.html?src=0 burada yazıyor bilgisayarla yazın diye. -
yıldırım beyazıt üniversitesi, yıldırım beyazıt döneminde kalmış ki hâlâ postayla başvuru alıyor. sene 2019 uzaya asgardia ülkesi kuruldu.
-
Konulari yetistiremeyecek gibi hisseden varmi benden baska
-
Başvurmayacağım bu sınava. Girecek arkadaşlara muvaffakiyetler dilerim. Ama sınavı YBU yapıyormuş, saçma sapan sorulara hazır olsunlar. KVKK sınavını da bunlar yaptı, 3 soru iptal edildi. Soruları bile açıklamadılar.
-
üniversite online başvuru sistemi kurmasın diye her işi bizlere yüklüyor . Sanki bunca zamandır yükümüz hafifmiş gibi.
-
Bence böylesi daha iyi çünkü bazı kişiler sınava girmeseler de başvuruyor.
-
Bir sorum olacak. Örneğin puanı iyi olan birisi başvurdu ve sınava girmeye hak kazandı. Ancak parayı yatırmadı. Bu kişinin yeri doluyor mu ? Yoksa sınava girecek kişi sayısı 900 iken 899 kişiyle mi yapılıyor ? Bu diğer kurumlar sınavlarında da bu şekilde mi ?
-
Arkadaşlar şöyle ifade edeyim siz çıkarım yaparsiniz az çok. P 21 puanım 92 sıralamam 339 gecenlerde whatsapp grubunda bir arkadaş p21 87 puanla 1100 lu siralarda olduğunu yazmıştı. Arada basvurmayan bir hayli fazla olacaktır ama bu aşağı ne kadar esnetir bunu kestirmek zor.