2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
P16 82.9la basvurdum gelir gelmez disipline girdim iyi oldu bu ilan guya hazirlik
-
fotoğraf biyometrik mi olacaktı?
-
@james-buchanan ben öyle bir şey okumadım şahsen. Biyometrik olacağı anlamına gelecek bir şey mi okudunuz?
-
@onuktekin aybu gpm sitesine şu an girilmiyor. ondan sordum.
-
ALINTIDIR
Arkadaslar herkese iyi gunler il goc uzman yardimciligi icin basvuracak adaylar gerekli evraklari el yazisiyla veya bilgisayar yazisiyla yazabilir imzanin siyah veya mavi kalemle atilmasinin onemi yok ve fotografida ister yapistirabilir ister wordde koyabilir farketmiyor ilgili sube mudurunun ricasi uzerine yaziyorum bu paylasimi hatlar kitlenmis dosya alamiyorlarmis tek onemli husus kpss ciktisinda dogrulama kodu unutulmasin !
-
Arkadaslar 2017 puanı geçerli mi
-
@fatoss21, içinde söyledi: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
Arkadaslar 2017 puanı geçerli mi
Geçerli. 2017 ve 2018 iki yıl da geçerli.
Form bilgisayarda da doldurulabilir el yazısıyla da.
Fotoğraf biyometrik değil vesikalık. -
@aslan-reyiz merhaba dogrulama kodu olmak zorunda mi
-
@berrak_27 evet, doğrulama kodu olmak zorunda.
-
@vamos şu an emin olamadim var miydi yok muydu:/ off
-
@berrak_27 ösym'nin sitesinden aldıysanız -ki sonuç belgesi başka nerden alınıyor bilemedim- doğrulama kodu vardır, merak etmeyin.
-
@vamos osym aisten cikarttim ama kod 2.syfya atiodu yazicida onu almadim sanirim ozaman orhan gencebaydan yaziklar olsun bana gelsin:/
-
@berrak_27 ben de aynı durumdayım sanırım, belgelerin tamamını mı yeniden göndereceksiniz yoksa sadece ÖSYM sonuç belgesini mi göndereceksiniz?
-
@g-a biraz once aradim yarin arayin dediler 2 numara verdiler once ariycam sabahtan ne derlerse ona gore hareket edicem
-
@berrak_27 tamam teşekkür ederim.
-
@g-a rica ederim universitenin sayfasindaki iletisim bilgileri kismindaki numaralar farkli bir numara yok bu arada
-
@vamos biyometrik değil derken? Biyometrik gönderdim ben vesikalık tamamsa bunu hayli hayli kabul ederler
-
arkadaşlar İnternet'ten başvuru yok değil mi sadece evrakları o denilen adrese gonderecez ?
-
@felix-felicis ben de biyometrik gonderdim kabul etmeleri lazim
-
Arkadaşlar siz ciddi misiniz ya?
Her sınav başlığında 100 sayfa başvuru, 1 sayfa ise sınav üzerine konuşuluyor. Uzman yardımcısı olmak istiyorsunuz arkadaşlar, lütfen yani biraz okuyalım. Hayatında ilk kez bir kurum sınavına başvuracak olanlara eyvallah da bunun ötesi gerçekten düşündürücü.
Bu çok yerde değişmez: en yüksek puanınız ile başvurursunuz, başvuru formunu bilgisayar ya da el ile doldurursunuz, fotoğrafınızı eklersiniz ya da yapıştırırsınız, istenilen belge varsa eklersiniz ve online ya da posta yoluyla kuruma gönderirsiniz. Gerilerde siyahla doldurdum maviyle mi doldursaydım tarzı bir şey okudum, şimdi biyometrik-vesikalık tartışması...
Sadece burası için değil, genel olarak söylüyorum. Sınavı, kurumu, süreci daha çok konuşmamız gerekiyor bence. Sınavla ilgili birkaç önemli şey varsa da aralarda kaynayıp gidiyor zaten.