2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@mirmehmet Bakın puan türleri şunlar: KPSSP6, KPSSP7, KPSSP16, KPSSP21, KPSSP26, KPSSP31, KPSSP36, KPSSP41. Sekiz puan türü var. Birinde 85 puanla 700. kişi diğerinde 87 puanla 800. kişi olabilirsiniz. Bu sınavda puan türlerindeki sıralamanın hiç bir değeri yok. Önemli olan bu puan türlerinden en yüksek puana sahip olduğunuz puan türü.
Herkes bu puan türlerinden en yüksek olanıyla başvuracak daha sonra bunlar en yüksek puandan en düşük puana doğru sıralanacak ve ilk 900 kişi sınava çağrılacak. -
@kunterayata, içinde söyledi: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
@mirmehmet Bakın puan türleri şunlar: KPSSP6, KPSSP7, KPSSP16, KPSSP21, KPSSP26, KPSSP31, KPSSP36, KPSSP41. Sekiz puan türü var. Birinde 85 puanla 700. kişi diğerinde 87 puanla 800. kişi olabilirsiniz. Bu sınavda puan türlerindeki sıralamanın hiç bir değeri yok. Önemli olan bu puan türlerinden en yüksek puana sahip olduğunuz puan türü.
Herkes bu puan türlerinden en yüksek olanıyla başvuracak daha sonra bunlar en yüksek puandan en düşük puana doğru sıralanacak ve ilk 900 kişi sınava çağrılacak.Teşekkür ederim
-
@mirmehmet Rica ederim.
-
Kaç puanla kapatması bekleniyor?
-
100 soru için kaç dakikamız olacak?
-
@maesteo 85-86
-
@i̇khumuma hangi adrese gönderiyoruz belgeri hocam
-
Düzenlenmiştir
-
Beyler birşey sorucam ya yeniyim burada kolay gelsin öncelikle herkese. Bazı arkadaslar 85 puan falanla falan kapatır diyor neye göre söylüyorsunuz onu benim p21 87.500 ama 1600.yüm neredeyse sınava girecek kişi sayısının 2 katı sıralama var, geçen seneki sınavın kolay olması puanları yukarı cekmez mi sizce de, teşekkür ederim
-
@58ky58 wp forumda yasak.
-
@mehmetkvl Hocam sıralamanın içinde hali hazırda taşra uzmanı olan ya da buraya başvurmayacak olan kişiler var emin olun
-
@felix-felicis teşekkürler hocam ama ihtimaller dahilinde bence yinede,iyi çalışmalar dilerim sanada
-
@cagii Ptt posta bolumunde zarf vermiyorlar kendin alman gerekiyor.
-
@kenanoktay reis ptt de calistim hangi akilliymis o zarf vermeyen.zarf veriliyor vermek zorundalar.
-
@mehmetkvl iyi çalışmalar size de
-
-
Rekabet kurumuna kac kişi çağrıldığını hatırlayan var mı arkadaşlar? 89 küsürle giremeyince hayal kırıklığı olmustu bunda da 88 civarı gelir mi bilemedim.
-
Arkadaşlar, bildiğiniz gibi konu sayısı çok fazla... Ben malesef konulara çok hakim değilim. O yuzden ağrlıkı hangi konular çıkıyosa onlar üstünde durup bazılarını es geçmeyi düşüyorum. Bu kadar kısa zamanda yetiştirmem zaten mümkün değil... Acaba alanda konulara göre soru dağılımı hakkında bilgisi olan varmı?
-
@aslan-reyiz teşekkürler hocam
-
@tequila, içinde söyledi: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
şu an oldu
"X puanım var başvurmayacağım" konusu ile eklemek istediğim bir şey var. Böyle bir şey söylenmesi alay etmek, tebrik istemek gibi vs. nedenlerden değil, puan olarak sınırda olan arkadaşların, başvurup başvurmama aşamasındaki kararsızlıklarını bir nebze olsa da gidermektir. Hala umudun ve insanların desteğinin bir şekilde hissettirilmesi emek verip çalışanlar için gerçekten önem arz ediyor. Diğer tüm söylediklerinizin altına imzamı atarım, saygılar.
Ayrıca arkadaşlar cevaplanmadı ancak sorduğum soruyu tekrar yazıyorum.
Örneğin puanı iyi olan birisi başvurdu ve sınava girmeye hak kazandı. Ancak parayı yatırmadı. Bu kişinin yeri doluyor mu ? Yoksa sınava girecek kişi sayısı 900 iken 899 kişiyle mi yapılıyor ? Bu diğer kurumlar sınavlarında da bu şekilde mi ?