2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
Ben taahütlü posta ile gönderdim zarf vermiyolarmış.Bakkaldan aldım o da küçüktü ikiye katlayıp koydum :I. Bu başvuruların hepsini el ile girecekler galiba saka gibi
-
Başvuru formu na nereden ulaşabilirim üniversites sayfasında e-posta göndermede sıkıntı çıkıyor
-
Beyler maliye politikası notu olan atabilir mi acaba? Ve ilanda kamu gelirleri ve maliye politikası yazıyor maliye için ama cıkan sorularda tvs vergi hukuku falanda var dikkatinizi cekti mi acaba, teşekkürler
-
Siz siz olun özel kargo şirketlerinden yollamayın. Evrakları yollamaya 27 lira istediler. PTT 'den 12 liraya hallettim.
-
@eomer özel kargo konunda @Antimülakat kardeşimizin acı tecrübeleri var
-
özel kargo kesinlikle kullanmayın arkadaşlar. ptt en güvenlisidir. bende kötü tecrübeler yaşadım.
-
Tvs, vergi hukuku dahil mi beyler atılan çıkmış sorularda var ama konularda yok?
-
@mehmetkvl hocam siz ne olur olmaz yine bakın bence
-
@zencitarzan hocam 4 aydır bakmıyordum yeni baktım hepsini unutmuşum zaten ne kadar azsa o kadar iyi en azından benim adıma, tam bilen biri varsa bilgilendirirse sevinirim çok
-
@mahlaki, içinde söyledi: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
Arkadaşlar ÖNEMLİ !!! kamu maliyesinin içinde neler var mevzusu geçtiği için bugün üniversiteye mail attım. Maliye konularınıda yazdım hangisi kamu maliyesinin içinde diye sordum. Aldığım cevap özetle maliyede tvs vergi hukuku dahil her yerden soru gelebilir. Yani maliyede ne varsa çalışın.
@mehmetkvl daha önce bir arkadaşımız böyle bir ileti yazmıştı.
-
@plansız teşekkürler hocam sağol
-
İdare hukukunda İYUK ve 657 kanun kapsamında soru soruluyor mu?
-
Arkadaşlar bende başvurumu yolladım PTT ayrıca poset ambalaj yapmadı sarı büyük zarf almıştım ben . İadeli taahhütlü gönderdim 9 buçuk lira tuttu ve fotoğrafı bilgisayardan yerleştirip word den yazdırdım . Bu şekilde yapıp siyah beyaz cikartanlari bile kabul etmişler elden teslim edenlere de önemli deil nasıl yerleştiği demişler . Başvuru kağıdında da ekler kısmında dikkat ettiyseniz lisan diplomasi osym çıktısı kimlik fotosu yazıyordu . Vesikalık fotoğraf yazmiyordu . İçiniz rahat olsun . Gonderin gitsin
-
@sonmaliyeci var hocam o kısımda. Beyler uluslararası ilişkiler ve kamu yönetimine nasıl calısıyosunuz?
-
Diplomanın fotokopisi aslı gibidir olmak zorunda mı arkadaşlar?
-
@antoniogramsci e-devletten mezuniyet belgesi kabul ediliyor hocam hiç uğraşmayın.
-
Burasi forum soru sorulacak tabi eyvallah ta 2-3 sayfalik ilan metnini baştan sona okusaniz şu baslikta sorulan birçok soruya cevap bulacaksiniz zaten.
-
Universitenin ilan metninin altinda sikca sorulan sorularda tum ayrintilar var. dogrulama kodunu yollayamayan arkadaslar tum belgeleri yeniden yollayacaz sanirim yazmislar ama sikca sorulan sorularda bunu da aciklamislar. dogrulama kodunu sonradan mail olarak yollayabiliyormusuz. sikca sorulan sorularda her detay var arkadaslar.
-
Öncelikle Hayırlı Cumalar arkadaşlar, Başvuru Belgelerin ulaşıp ulaşmadığı hakkında şüpheye düştüm.E-Devlette Ptt Gönderi takip bölümünde teslim alan "Merve Cosman" yazıyor.Sizde de aynı kişi mi ?
Not : Sitede arayıp rahatsız etmeyin tarzında bir dipnot koymuşlar.
-
@marshallist, içinde söyledi: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
Öncelikle Hayırlı Cumalar arkadaşlar, Başvuru Belgelerin ulaşıp ulaşmadığı hakkında şüpheye düştüm.E-Devlette Ptt Gönderi takip bölümünde teslim alan "Merve Cosman" yazıyor.Sizde de aynı kişi mi ?
Not : Sitede arayıp rahatsız etmeyin tarzında bir dipnot koymuşlar.
bende s.a. diyor kim bu S.A.