2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@marshallist Suat Akyol yazıyor bende de. şimdi baktım e-devlet'ten.
-
@james-buchanan hocam ben facebook'tan aratıyorum ergen bi' kız çıkıyor iyice paranoyaya bağladım. Mail attım kuruma dönüş olmazsa arayacağım bakalım.
-
Bendede S*** A***** şeklinde yazıyor
-
@marshallist benim sadece M*** yazıyor
-
@mehmetkvl aynen hocam suat akyol amca almış kargoyu.
-
keşke anadolu üniversitesi veya atatürk üniversitesi'ne yaptırsalardı. daha kurumsallaşmış, tecrübeli yerler neticede.
-
Kargoyu direk postadan 2.90 tl ye gönderdim bakalım ulaşacak mı salı ararım kurumu. Aps 12 tl yuuhh.
-
Adres : Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi
Göç Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi
Güvenevler Mahallesi Cinnah Cad. No:16
06690 Çankaya / ANKARABu adrese benden başka yollayan var mı? İlanda belirli bir adres bulamadığım için en altta yazan bu adrese göndermiştim.
-
@fişek-morgen 'kayitsiz'olarak mi gonderdin? .eger oyleyse gecmis olsun.onlar genelde ulasmiyor ulassa da cok gec ulasir takibi yoktur.
-
@kurwa ilan da nasil belli bi adres bulamadin.adamlar adresi acik acik yazmis zaten buraya yollayin diye
-
-
@kurwa ben böyle gönderdim.Sonradan siteyi güncellemisler Uygulama ve Araştırma Merkezi kısmını kesmisler.Ayrıca zarfın ortasına da İl göç uzman yardımcılığı yazdım.
Ama gel gör ki Alıcı adı ptt sisteminde
" İ*** G** U****** Y ****" diye görünüyor -
@teklif-eğrisi ben cimere yazayım o zaman niye insanlar aps ye muhtaç bırakılıyor bu nasıl soygunculuk bi baktım cevap gelmiş
Cevabı aldımm..... -
@james-buchanan Anadolu Üniversitesi bu konuda en iyisi.Atatürk Üniversitesi sınav uygulamada berbat bu yüzden uzak olsun.
-
Dün APS ile öğlen 3 gibi yolladım bugün 1'de S*** A***** ya teslim edilmiş.
-
Merak eden olursa (yok gibi ama olsun ) önce başvurunuzun ulaştığını teyit edemiyoruz dediler.İsim verince durum anlaşıldı Merve Cosman ve Suat Akyol güvenlik görevlisiymiş.
-
yabancılar ve uluslarası koruma kanununda mevzuat.gov.tr de çogu maddede mülga yazıyor. bu maddeler kitapta ayrıntılı var nerden nasıl çalışmak gerek bilen soran var mı
-
@teklif-eğrisi İlanda link verilmişti ve buradan çıktı alınıp ddoldurulacagi yaziyordu.Genel verilen ilanda da adresi belirtmeleri lazimdi ama sadece sayfa sonunda yazdığım adres vardı ve ben de oraya yolladım.
-
@marshallist Evet ben de e-devletten teslim eden kişinin adını alıp Google a yazdığımda taşeron olarak güvenlik görevlisi olduğunu gördüm üniversitede.
-
@kurwa ben Google'da bulamadım siz Google'a nasadan mı bağlanıyorsunuz hocam