2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@baelish hayır yeri dolmuyor. Geri kalanlarla sınav yaıpılıyor.
-
@ignore hukuk, maliye, iktisat 20’şer tane. Mevzuat 20, kamu yönetimi-uluslar 20 soru. Toplam 100 ediyor. Bende süreyi merak ediyorum. Kaç dk vereceler acaba bilen yok mu??
-
@mrnobody hocam her şey sorulur da sürekli sürekli aynı soruların sorulması çok rahatsız edici. Başka bir başlık açılacaksa ilanı okumak yerine kendisine yanlış bilgi vermesi muhtemel olan insanlara soru soran kişiler başka başlık açmalı. İlanda,başvuru formunun indirildiği sayfada her şeyi açık bir dille yazmışlar. Burada da yazılmış halde. Burada yazılan şeylerin tekrar tekrar sorulması hakikaten çok garip. Görmezden gelmek zorlaşıyor. Üyelerin soru sorma hakkı olduğu gibi rahatsızlığını dile getirme hakkı da var. Sadece bu başlıkta değil diğer başlıklarda da aynı problem var.
-
@felix-felicis 120 dk
-
Guy gibi 4 şıklı mı olacak
-
@kunterayata eyvallah hocam haklısınızdır bişey demiyorum bazen çok gereksiz sorularda soruluyor ama arkadaş yüksek puanlıların "ben başvurmuyorum" demesine takılmış. Hatta alaycı bi şekilde madalyamı istiyorsunuz demiş o yüzden yazma gereği duydum. Madalya falan istemiyoruzda bu forum insanlar bilgi sahibi olsun diye var. Genel gidişattan kaçla kapatacağını tahmin edip ona göre başvuranlar bile var. Burada kastımız şu idi. "Başvurmayacaklar var, puanınız düşük bile olsa şansınızı deneyin." Yoksa kimseye hava atmak gibi bi niyetimiz olmadı.
-
@aslan-reyiz Sen adamsın adam...
-
Arkadaşlar mevzuatta 3. Bölümde mülga falan diyo. Bunlar ayriyeten soru olarak gelmez değil mi
-
Yabancılar hukukunu nerden bulabiliriz
-
@mrnobody O konuda çok haklısınız hocam. 85 üstü puanı olup başvuru yapmayacak kişi sayısı arttıkça sınırdakilerin umudu artıyor. Bu yüzden başvurmayacakların bunu ifade etmesi iyi bir şey bence de.
-
@teklif-eğrisi Ben de sasirdim buyuk zarf yok ya da kargo bolumunde veriliyor bilemedim.
-
@cagii kesin gelir orada 280 kişi çağrılmıştı.
-
@vamos teşekkür ederim hocam
-
@muhalba ptt de de koyuyorlar zarfa istersen öyle yap
-
@kenanoktay bize de verdiler
-
Arkadaşlar evrakları yolladım ancak zarfa not falan düşmedim sıkıntı olur mu acaba?
-
vesikalik koymamiz gerekiyor mu basvuru zarfina
-
@kaimoğlan nasil bi not
-
Soru sayıları ve süre hakkında net bilgi sahibi olan var mı arkadaşlar yukarıdaki kesin sayılar mı
-
@biriibfli Zarfın uzerine başvuru olduguna dair.