2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@bohr mülgaysa çalışmayacaksın onları. Kitap eskidir, güncel diye sattılar belki
-
Bugün elden teslim ettim belgeleri şuana kadar 85 üstü puanla başvuru yapanların sayısı 620lerdeymiş bilginiz olsun.
-
@marshallist Benim kargoyu teslim alanla seninkini alan kişiler farklı demek ki.Ben adını yazdığımda PDF olarak link çıktı direkt
-
@zeuscuk Sınava çalışan çalışmayan,başka sınavla çakışan çakışmayan herkes başvurmuş herhalde.Ne kadar duyarlı olmaya çağırsakta yine millet bildiğini okumuş.
-
S.A bende de S.A yazıyor neyse kafam rahatladı hepimiz hakkında hayırlısı olsun
-
Ben böyle bişeyler falan bakmaya çalışıyorum da, 84 e gelir mi ki
-
Sınava çalışmıyorum suan kimden izin almamız gerekiyor arkadaşlar burda yetkili bir arkadaş var galiba.
-
Ben de de s** a*** yazıyor öğrenen arkadaşlar icimizi rahatlattiniz saolun
-
@walras12 aynen kitabı güncel diye aldım.güncel filan değil.kitapta degil. pdfleri bir araya getirmişler fotokopi yolladılar.mülga maddeler fazla ve soru potansiyeli yüksek maddeler bilemedim çalışsak mı çalışmasak mı
-
@ekonomist benim kagitta da s yaziyordu galiba siniflandirmak icin yapilmis bisi sosyal bilimler olan yerdeki dosyalarin uzerinde s yaziyordu
-
@bohr sadece siyaset bilimi ve Uluslararası ilişkiler kısmını merak ediyorum nasıl acaba? Beyler bu kısımlara nasıl calısıyosunuz ya merak ediyorum
-
@mehmetkvl için rahat olsun çalışmıyoruz
-
@mehmet122 Benim içimin rahatlaması kendi çalışmamla alakalı kardeşim eğer sen çalışmıyorsan oda senin bileceğin iş tabi
-
@mehmetkvl hocam onları pek kasmaya gerek yok soru üzerinden not çıkararak ezber yapmak bence mantıklı .yabancılar hukuku ile yabancılar ve uluslarası koruma kanunundan 20 soru geliyor bunlara sağlam çalışılmalı
-
@bohr sağol hocam teşekkür ederim çok
-
Yabancılar hukuku ne oluyor tam olarak? Yabancılar kanunundan farklı mı? Dolaşan notlarda prof. Osman Fazıl Berki diye bir hocanın notu vardı. Bana aşırı eski geldi. Nottan alıntı yaparsam “Bizde, mutad olan bu tefrike uyarak izahlarımızı üç fasılda toplayacağız” tarzı eski bir dille yazılmış.
-
@felix-felicis Yabancılar ve Uluslararası Koruma Kanunu yaz hocam Google'a 126 maddelik bir pdf cıkıyor direkmen göçün sitesinde , ordan calıssan daha iyi olur kafanda karışmaz
-
@mehmetkvl Yok hocam kanunu çıkarttım zaten. Kanundan ayrı türkiye yabancılar hukuku diye bir şeyden bahsediliyor.
-
@felix-felicis ben bunun içinde olacağını düşünüyordum da bilemedim o zaman valla
-
Kurumu arayıp başvurumun kabul edilip edilmediğini öğrenebilirmiyim, daha önce bir sınavda evrakımı kabul etmedikleri için listede adım yoktu