2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
Hocalarım bu rotasyon meselesinde bilgisi olan var mı? Yönetmelikte 5. Bölgeden başlayarak sırasıyla 3 yıl, 4 yıl ve 5er yıllık yer değiştirmeler var. Peki pratikte işleyiş de bu şekilde mi oluyor?
-
@albertcamus yanlıs hatırlamıyorsam 6458 den 15 adet soru geliyor diğerlerinden de 5 tane falan gelir ama diğer kısmı çalışmak baya meşakkatli olur, sağol hocam bilgilendirme için
-
Arkadaşlar ptt de teslim alan kısmında K*** yazan var mi acaba?
-
arkadaşlar makro mikro medeni borçlar ve yabanılar hukuku çalıştım 2 gündür ara verdim çalışamadım. çok mu geri kaldım sizce? çünkü bu yüzden çalışmayı bırakabilirim de
-
@maliyeciniss ben de çok merak ediyorum bu yüzden konsantre olup çalışamıyorum
-
@karaahmet641 bende yarın başlayacağım çalışmaya. 5 saat alan ve 3 saat mevzuat çalışarak halledilebilir bence.
-
@karaahmet641 Hocam size art niyetli biri çalışmayın, bırakın, asla yetişmez derse bırakacak mısınız gerçekten? Zararın neresinden dönülürse kardır. Konularda da ilerlemişsiniz baya.
-
31 ocak 2016 da 2014-2015 p31-35-48-112-113 ten 70 kişi almış 1400.aday 82.64 ; 900.aday 84.34
30 temmuz 2016 alımı 71 kişi aynı puan türleri ve yılı 1420.aday 85.82 ; 900.aday 87.19
-
@felix-felicis hocam bir kişinin değilde bir kaç kişinin söylediklerine göre karar verecektim. haklısınız zararın neresinden dönülürse kardır ve çalışmaya devam edeceğim
-
beyler çalışmaya yeni başlayacağım kısmetse (hakimlik sınavıyla da uğraşıyorum) şimdi, 20 soru kamu-ulus, 20 soru maliye, 20 soru iktisat, 20 soru hukuk. toplam 80 etti. kamu-ulus hariç bildiğimiz dersler. bunun dışında 20 soru da 6458 sayılı kanun ve pasaport kanunundan geliyor doğru mudur?
-
@aslan-reyiz sizin tahmininiz ne hocam kaçla kapatır.
-
Arkadaşlar uluslararası iktisat yok değil mi
-
@eomer 84.47 puanım var ama 85 üzeri kapatacağını düşünüyorum.
-
@ceteris yok kardeşim o kısım
-
@aslan-reyiz 85.04 ile bana da gelmeyeceğini düşünüyorum. Artık son hafta yüksek puanlıların baş vurup baş vurmama konusundaki insafına kaldık.
-
@mehmetkvl eyvallah kardeşim
-
@eomer bddk ve hâkimlik sınavı faktörleri de var. ben 84-82 arası diyorum ama daha fazla düşmesi imkânsız.
-
@zeuscuk, içinde söyledi: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
Bugün elden teslim ettim belgeleri şuana kadar 85 üstü puanla başvuru yapanların sayısı 620lerdeymiş bilginiz olsun.
Peki bundan onların haberi var mı :)Herkes başvursun kimseye inanmıyın,benim de puan düşük hazırlık olur,ter idmanı yaparım en fazla
-
Teslim alan K*** diyor. Böyle diyen var mı ? Ne demek ?
-
@pepe35 bence 80 üstü 620 kişi vardır demek istemiştir görevli. Yoksa 85 üstüleri saymışdamı söylemiş..