2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
E-devlette ‘’Teslim Alan KAŞE yazıyor’’ böyle olan var mı ?
-
@gençişsiz valla ondan korkuyorum tren bileti alırım yetişemem bu sefer mecburen otobüs bileti alırım baya külfetli olur. Tren biletini alıp riske girecem sanırım
-
@stradivarius hocam dediğiniz gibi trafiğe bulaşmadan trene yetisilebilir metro vs olursa insallah metroya yakın bi yerde sınava girerim
-
@sparta32 hocam nasıl olacak düşününce geriliyorum resmen. En sonunda otobüse binip gidecem
-
daha önce bu sınava giren varsa soru konusunda bilgi verbeilir mi mesela siyaset bilimi kaç soru siyasi tarih kaç soru bilgisi olan va rmı
-
@gizem2020 Bende de öyle yazıyor hocam. Ne anlama geliyor bilmiyorum
-
Arkadaşlar birden çok çalışan olduğu için farklı isimler alabiliyor, oraya giden ptt görevlisi sizinki ile beraber birçoğunuda götürüyor yani gitmeme olasılığı yok içiniz rahat olsun, iyi çalışmalar
-
@bohr sorular kamu yönetimi ve uluslar arası ilişkilerden geliyor kardeşim. Bunun 7 8 tanesi tarih gibi, 4 5 tanesi direk isim sorusu kalanları ise imf, AB, AK gibi yerlerden gelir.
-
@sparta32 bizzatben girdim geçen yıl BDDK sınavına yeditepe üniversitesinde oldu Davutpaşa da
-
@mehmetkvl isim yazmıyor hocam kaşe yazıyor
-
@kaimoğlan kardeşim 30 40 tane dosyayla beraber gidiyor zaten seninkinin gitmeme olasılığı yok ki bende alan s. A yazıyor kiminde sadece k yazıyor kiminde farklı seninkide mesai saatlerinde falan gittiyse güvenlik falan almıs vermiştir yani
-
@mehmetkvl Bugün ulaştı hocam. Haftasonu olduğundan farklı bir durumu var zannediyorum
-
@kaimoğlan kesinlikle ondandır takma kafanı kardeşim boşver gitmeme olasılığı yok dediğim gibi, başarılar şimdiden de sınav için
-
@mehmetkvl Teşekkür ederim hocam. Bir de kamu ve uluslararası ilişkiler çıkıyor demişsiniz. Örneğin uluslararası hukuk nispeten daha mi az? Nasil dağılıyor alanda o kısım acaba?
-
@bankacıkız oraya metro yakın mı
-
Yabancilar hukuku notu olan var.mı ?
-
@kaimoğlan kardeşim onlarla ilgili pdfler paylasıldı 7 yada 8 konusma kısmında. Ama bence ilk olarak iyi şekilde iktisat, hukuk, maliye, göçün kendi kanunu calısıldıktan sonra geriye kalan 20 sorunun 7 8 tanesi tarih diğer kısımlarda şansa kalıyor bana kalırsa önce halletmek gereken eksik alan konuları varsa onlara bakman çünkü siyaset bilimi den soru yakalamak zor aklında kalırsa yada daha önce duymussan falan yaparsın zaten girenler bir çogu yapamıyor 400 kişinin gireceği mülakat bile 76yla kapadıysa bu 70le falan kapar yani
-
@genclerbirlikli tamam hocam teşekkür ederim
-
Yabancılar Hukukuna dair şöyle bir not gördüm internette linki paylaşıyorum.
Bir önceki eğitim yılının notu olduğu yazıyor, ben göz attım fena değil fikir verir en azından yabancılar hukuku nedir ne değildir kısmı için, yalnız mevzuatlara atıf yapılan noktalarda asıl olarak kanunlarda durum nedir ona dikkat etmek lazım, bilginin güncel olması adına.
-
@maliyeciniss, içinde söyledi: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
@khalkedon aynen... sizinde mi 84
evet 84 benim de