2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@gizem2020 ben
-
@mehmetkvl Ben de seninle aynı durumdaydım. Kamu Maliyesi diyince vergi filan yoktur diye düşünmüştüm ama herkes var diyor. Ben yine de bakmayacağım. 3 soru gelir diye düşünüyorum, birini eski bilgilerle yapsam, diğer ikisini de mantıklı bir şekilde sallarım diye düşündüm. Valla zaman da az olunca oralara hiç bakasım yok.
-
Arkadaşlar başvuru belgelerini Ptt'den gönderenler yaklaşık ne kadar ucret ödedi?
-
@bulbasaur ben aps ile gönderdim. 12.19 tl tuttu.
-
@veda Başvurları 2 ye ayırıyorlar bir tarafa 85 altı puanla başvurular diğer tarafta 85 üstü puanla başvuranları koyuyorlar ve numaralandırıyorlar. Ben başvurumu yaparken 85 üstü 620lerdeydi. Herkesin bilgisi olsun diye paylaştım kimsenin hevesini kırmak için değil.
-
Arkadaşlar eğer cumartesi sınav akşam 5 te bittiğini düşünürsek avrupa yakasından pendik tren garına kaç saatte gecebiliriz?
-
@malianestezici oluyor
-
@sparta32 Hocam İstanbul bunun burası Ben gece saat ikide trafik olduğuna şahit oldum. O yüzden aralığı biraz geniş tutun.
-
@aliveli otobüse binsem bolu da falan kar yağar trafik olur baska bir sey olur bu sefer il göç sınavına giremem, hızlı tren bileti alsam pendiğe geçemem
-
@sparta32 avrupa'nın hangi semt size tahmini olarak söyleyim.
-
@aliveli hocam bddk nin sınavına girecem geçen
Sene sınav davutpaşada olmuş yada ondan önceki sene de sanırım ayazağada olmuş. Kesin avrupa tarafında olacak ona göre bilgi alayım diye yazdım konudan dışarı çıktım affınıza sığınıyorum. -
@sparta32 hocam o kadar sürmez ama her ihtimale karşı 2 saat zaman farkı koy araya. O saatlerde köprü kapalı olabilir o yüzden karşıya metro veya vapurla geç. Anadoluya geçtikten sonrası nispeten kolay Kadıköy Pendik arası çok sürmez.
-
@zeuscuk söyledi mi sana yani sayıyı
-
@khalkedon aynen... sizinde mi 84
-
@sparta32 hocam ben de o kısmı düşünüyorum ama İstanbul bu bilet yanar mı yanar Allah korusun
-
Arkadaşlar peki Sabiha Gökçen'e geçmek ne kadar sürer tahmini bilgisi olan var mı?
-
@sparta32 avrupa yakasında nerde olduğunuza bağlı olarak değişir bu durum. Metroya yakın bir yerlerde bulunacaksanız pendik’e kadar aktarma yapa yapa trafikten etkilenmeden tren garına ulaşırsınız.
-
@stradivarius Teşekkür ederim. Anlaşılan sınav ücretiyle birlikte 100 lira çıkacak cepten. Daha bunun yol parası filan da var.
-
Arkadaşlar konu başlıklarını tam olarak listeleyen oldu mu ilanda yazan derslerde dahil olan/olmayan konular hangileri
-
@bulbasaur rica ederim. Evet bu sınav başvurularını kargo ile yapmak ve üstüne bir de sınavın ücretli olması yol parası vs. derken masraflar epey artıyor. Ancak gül ve diken meselesi esasında. El mahkum