2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@paretowilfredo 2017 tek yıl geçerli muhabbeti falan dönmüştü bayaa da son durum ne onu bilmiyordum öğrenmiş oldum sağolasın
-
@onuktekin @Antimülakat kardeşim çok sever o dersi, hele ki Kemal Görmez hocadan
-
@thequeenoftheguy O 2016 KPSS'ye özgüydü dostum puan sistemi değiştiği için. 2017'den itibaren yeniden 2 sene geçerli aklınızda olsun
-
@paretowilfredo Gazi'nin belalılarından :))
-
@onuktekin Belalı da olsa dostum gerçekten birikimli hocalardandı. Biraz şey tavırları olsa da e Gazinin sanıyorum en sağlam döneminde fakültedeydik. Kadir Cangızbay, Ümit Özdağ, Kemal Görmez başta olmak üzere Gazi Kamu şampiyonlar ligi birinci torba gibiydi zaten. E tabi faydalanabilenlere. Başka fakülte avlularında ya da boş adamlarla bahçelide gezenlere değil
-
@paretowilfredo Evet Beşevler Starbucks ekolü başkadır :)) Seyir ekolüyle yarışırlar. Brotherscılar eller havaya ekolü ayrı bir okul :)) Yüksek lisans ve doktora öğrencileri daha şanslıydı aslında. Kalabalık olunca zor oluyor faydalanmak. Ümit Hoca çok ilgileniyordu yüksek lisans ve doktora öğrencileriyle.
-
@mrnobody anladim hocam sagolun
-
Guy mu daha iyi il göç mü?
-
@şeyhşamil-ps 94.7 ile basvurup basvurmamada kararsizim. 85 tl sinav ucreti dusunduruyor beni.
-
@ymerecak sıralama önemli değil hocam rahat gelir o puana
-
@gökyeleli Evet ücret olayı hoş olmamış hocam ama kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez. Bence başvurmalısınız. Guy mu il göç mü ? İkisini de kazandıktan sonra tercih yapmak daha güzel olacaktır doğrusu.
-
Arkadaşlar e devletten aldığımız mezuniyet belgesiyle başvurabilir miyiz acaba?
-
@paretowilfredo kardeşim Kemal hoca dedi mi akan sular durur. Kentleşme, çevre sorunları, çevre politikası ve kent ve modernleşme oldu mu adres belliydi. Aynı dersi veren diğer hocaya göre derslerin yarısına girip, daha fazla şey anlayabiliyordu. Zaten o okulda bizim dönemden elde kalan bir kaç kişiden biri de o Tabi hocasının Ruşen Keleş olması da Kemal hocanın hayatında önemli bir etken.
-
Ilana bak ilana. Bu göç idaresindeki hareketler baska kurumda yok .
80 puan istiyor en az o da. Yetmedi 85 tl sinav ücreti istiyor.
Bu nasi bi anlayis ya. il göç A grubunda en istenmeyen meslektir. Ama şartlara bak sanki müfettiş hakim filan aliyorlar.
900 kisiye yazili sinav yapacak mali güç bu kurumda yok mu da issiz insanlarin iki kurusuna göz dikiyorlar.?
Bddk binlerce adama sinav yapıyor üstüne kumanya dagitiyor aç kalmasinlar diye üstelik 2 gün yapiyor bunu ve tek kuruş almiyor. Bir de ilgöç ün yaptigina bakin . !
90 puanla buna filan basvurmuyorum. Zaten buna atananlar da bu puanlarla burada filan durmazlar.
Gireyim de nasilsa baska kuruma gecerim demeyin bu yogunlukta ders calisamazsiniz. -
@antimülakat Aynen öyle kardeşim. Çok nemli bir çalışma alanı, umarım bi halef yetişir yoksa Ruşen Hoca, Kemal Hoca silsilesini takip edecek üçüncü bir efsane olmayacak.
-
@beyhude İlk atama birden fazla il olursa ve farklı bir uygulama getirilmezse kura ile oluyor dostum. Akabinde son bölgeden başlanarak dolaşma başlıyor.
-
Bu yıl ilk göç olan arkadaş yatarken ilanı atmış ki mesaj gelirken o kadar yorgundum ki nedense ilan deyip yatim. Şimdi mesajı okudum ancak sevinemiyorum çünkü bddk var bugün öncesinde ve il göçe başvursam bile isteksiz gidecem ama işsizim. Zorunda mısın esprisi ile evt Zorundayım maalesef. .
-
Açıkçası başvurmak istemiyorum idari hakimlik çalışmalarımı sekteye uğratmak istemiyorum. Yine de kafalar karışık sonuçta işsiziz
-
Geçen yıl dahi il göçe başvurmadim bu yıl napcam bilmiyorum çiddi ciddi sabah sabah kafam ağrıdı
-
@aroma @NoPainNoGain Dostlar ikinizin nezdinde benzer durumda olan dostlara önerim, son haftaya kadar alan bilgisi çalışmalarınızı sürdürmeniz. Zaten önünüzdeki sınavlar bunu içeriyor. Son hafta ise mevzuata yüklenmeniz. Bu kadar şevksiz olmayın, bir şekilde odaklanmak ve motive olmak gerek. Siz hız kesmeden alan bilgisi çalışmalarınızı sürdürün. Aslî hazırlıklarınızı yapın. Özellikli çalışmayı da son düzlüğe atabilirsiniz. Mesleğe gitmek istememek konusunda da haklı gerekçeleriniz olsa da emin olun özel sektörde çalışmaktan, işsiz olmaktan çok daha iyi olacaktır. Yorulmadan bir şeyler elde etmek hele ki bu dönemde mümkün değil namusuyla hayatını kazanmak isteyenler için.