2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
Bi umudum da sende anlıyor musun?
-
Seçime kadar aciklansa bari
-
ne olursun be il göç bari seni kazanayım
-
Nolur Allah'ım çok istiyorum
-
Arkadaşlar il göç de işe başlamadan önce eğitim oluyor mu bilen varsa cevaplarsa sevinirim
-
İçimden bir ses Nisanın ilk haftası açıklanacak diyor umarım daha erken olur
-
Seçim öncesi açıklansa keşke
-
Dün polislik açıklandı. Seçime kadar bir ihtimal açıklanabilir sanki
-
@duygu55 Eğitimler işe başladıktan sonra oluyor. Önceliği iş üstünde öğrenmeye veriyorlar
-
Kendimce bir analiz yaptim :)) Gecmis yillarin aciklanma surelerine,alinacak kisi sayisinin nispeten az olmasina yine goc idaresinin nispeten diger kurumlara gore daha hizli calismasina (sinav sonuclarinin aciklanmasi ve mulakat tarihlerinin belli olma suresinin kisaligindan bu sonucu cikarabiliriz) ve onumuzde secimlerinde oldugunu goz onunde bulundurursak haftaya veya en gec 31 marta kadar aciklanir gibi gozukuyor.
-
2016 da kaç gün içinde açıklandı acaba
Ozmn da 70 kişi alıyordu. Hadi geçen sene merkez goc muhabbeti için gecikti deniliyor.
2016 bir fikir verir ozmn -
Mülakatlar açıklanınca açılacak iller de belli oluyor mu arkadaşlar? Ve de bu sene hangi iller acilabilir tahmini olan var mi?
-
@gresham-t Geçen yıl belli olmuştu. Erzincan,Erzurum,Hatay,Kilis,Konya,Artvin,Kocaeli illeri açılmıştı diye hatırlıyorum.
Tahmini olarak en çok göç personeline ihtiyaç olan yerlere alım yapılacaktır. Örn; Gaziantep,Mardin,Şanlıurfa,Hatay,Kilis illerinden birkaçına kesin alım yapılır. Çünkü ihtiyaç fazla..
Kurumu aradım,mülakat sonuçlarına dair bir gelişme olup olmadığını soracaktım. Maalesef telefonlarımızı açmıyorlar.
-
2-3 gün önce rüyamda gördüm. 19 Mart salı açıklanacak dedi Aksakallı Dede
-
@kamuporseleni, içinde söyledi: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
2-3 gün önce rüyamda gördüm. 19 Mart salı açıklanacak dedi Aksakallı Dede
Hadi inşallah. Elde doğru düzgün bir İl Göç kaldı.
-
@pugxy 2016 da kaç günde açıklanmışş hocam bulamadım ben
-
@paretowilffredo hocam bir araştırma yapma şansınız var mı acaba ne zaman açıklanacagina dair?
-
@guymağduru Dostum şu dönemde kime sorarsak soralım soruşturmalar bitip evrak kuruma dönene dek yani son anlara kadar kimse net bir yanıt veremez. Malesef beklemek gerek. Belli bir aşamaya gelince ki bu 1.5 - 2 aydan evvel bence zor, soruşturmaya başlarız ufak ufak.
-
@ceteris hocam bende bulamadim
-
İstanbul guyda ismi olup il göç bekleyen varmıdır acaba ?