2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
Güzel haberler alsak şu bahar mevsiminde ..
-
Ne zaman açıklayacağına dair bir öngörüsü olan var mıdır ?
-
Mart ayı içerisinde beklemiyorum. Çok rahat nisanı bulur
-
Pazartesi günü de aciklanabilir 5 ay sonra da açıklanabilir. Bu işlerde artik bir standart olmadığını anlamak gerekiyor.
-
@hahamas Güzel arkadaşım bu işlerin bir standartı olmadığı ve açıklanma tarihinin 'belki yarın belki yarından da yakın' şeklinde olduğunu bildiğimden sordum.
Bundan mütevelli öngörü yani bilgiyle harmanlanmis fikir varmı öğrenmek istedim. Malum bir duyum varsa bu bilinmezlik bir nebze azalır.
Haliyle iğneleyici cümleler bizi yalnızca üzer , bilmislik taslamak ise gerer. Burada seviyede belli bir düzeyde tutulmak istenmektedir, bunu korumaya hepimiz azami gayret gösterelim. Selametle
-
1 ay sonra açıklanacak diyen bir arkadaş vardi
-
Gvs ile ilgili polis gelen oldu mu arkadaşlar
-
@guymağduru size geldi mi
-
Sayın bakan seçimle ilgilendiği için seçim sonrasına sarkma ihtimali daha yüksek gibi duruyor ama umuyorum ki daha öncesinden açıklansın
-
@aristotales igneleyici bir sey yok hocam. Kabullenmemiz lazim anlaminda dedim. Ama il göç sureci digerlerine nazaran daha hızlı ilerliyor. Umarim ayin ortasi gecmeden aciklanir.
-
@aybala hayır gelmediler bana hocam
-
@hahamas Teşekkür ederim dostum, umarım hepimiz en yakın sürede en güzel sonucu alırız.
-
@hahamas inşallah kazanırsın en hayırlısından hocam
-
@mehmetkvl çok sağolun hocam. umarım sizin de allah gönlünüze göre verir.
-
Bir duyum olaydı iyiydi:))
-
Arkadaslar duyumu olan yok mu? Dogru cikmama ihtimali olsa bile bir umut oluyor :))
-
Son alımda mulakat sonucu mulakatlardan ne kadar süre sonra belli olmuş bilen var mı arkadaşlar? Mutlaka bir ayın dolması mı gerekiyor?
-
bu ay sonuna açıklanır mülakatlar benim tahminim
-
@kaimoğlan, içinde söyledi: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
Son alımda mulakat sonucu mulakatlardan ne kadar süre sonra belli olmuş bilen var mı arkadaşlar? Mutlaka bir ayın dolması mı gerekiyor?
Merkez goc ve il goc uzman yardimciligi beraber aciklandigi icin 2-2.5 ay gibi bi sureyi bulmus
-
Geçen sene 66 günde açıklandı , neden uzun sürdü bilmiyorum ama ben kendimi yine 60 güne şartladım