2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
Tahmini olarak ne zaman aciklanir mulakat sonuclari ?
-
Geçen seneden farklı olarak mülakattan önce güvenlik soruşturması formu bu sene istenmedi. Mantıken bu da demek oluyor ki güvenlik soruşturması mülakat sonuçları açıklandıktan sonra olacak. Dolayısıyla yine geçen seneden farklı olarak daha kısa süre içeresinde açıklanabilir diye düşünüyorum veya daha doğru bir ifade ile düşünmek istiyorum :))
-
@pugxy ayrıca geçen sene merkez göç ile beraber olduğu için ikisinin de mülakatlarının bitmesi beklemiş çünkü her ikisine de girip kazanan varmış. Bu sefer öyle bir durum yok, bence Mart ortasına kadar açıklanır
-
@gossen İnşallah sonunda yüzümüz güler.
-
@pugxy inşallah
-
Adrese Polis giden oldu mu hiç arkadaşlar
-
@adam-smithh polismi geliyormus
Size geldiler mi -
@adam-smithh polis mi geldi size
-
@adam-smithh size geldi mi?
-
Tahmini olarak ne zaman aciklanir ki ?
Martin kacina kadar aciklanir yada nisana sarkar mi ? -
@yamanoglan İnşallah bir an önce açıklanir ve güzel sonuçlar alırız. Artık bi cephede daha kaybetmek istemiyorum.
-
Daha önceki alımlarda eve polisin gelmesi var mıymış?
-
Güvenlik soruşturmasında polis gelebilir dostlar normaldir bu. Herkese gitmeyebilir de hem. Bu biraz işi alan birimin yoğunluğuna, çalışma şekline bağlı. Sadece evrak üstünden yapan da olur, telefonla arayan da, gidip çevre soruşturması yapan da. Genelde büyük illerde tek tek gitmeye fırsatları olmuyor. Daha yüzeysel kalıyor bu süreç. Zaten prosedür gereği yapılan işlemler bunlar. Devlet Kurumları bu süreçte her tür bilgiyi zaten topluyor sizlerle alakalı. Bu kısmı işin evrak kısmı bir anlamda.
-
@paretowilfredo tsk ederim hocam
-
Ben yoğunluğu normal olan bir şehirde yaşıyordum arkadaşlar, polis geldi sadece bu kişi burada mı oturuyor diye adres teyidi yaptı. Başka herhangi birşey sormadı. Bu konunun çok önemsendiğini düşünmüyorum, biraz prosedür galiba.
-
@paretowilfredo polisin gelmesi kazanmaya işaret midir ya da gelmemesi kaybetmeye.
-
Geçen sene ki il göç uzman yardımcılığı başlığını okuduğumda bir arkadaş ikamet ettiği mahallenin muhtarına kendisinin sorulduğunu yazmıştı fakat ilerleyen sayfalara baktığımda bu arkadaşın mülakat sonucunun başarısız olduğunu okudum. Öte yandan benimde bir arkadaşıma ysk seçim müdürlüğü mülakatından sonra polis gelmemiş ya da sorulmamış bu arkadaşım da mülakat sonucunda başarısız oldu. Dolayısıyla bu sürecin bi kıstas olmadığı düşüncesindeyim.
-
@pugxy soruma cevap olmuş teşekkür ederim kardeşim.
-
@plansız geçen sene ki süreç de mi oldu bu
-
DESTEK VERELİM DOSTLAR
#iibfninsesinekulakverin
#kendisesinoliibf
#İİBFKADROİSTİYOR