2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@atam2811 sözümün partilerle alakası yok yanlış anlaşılmasın gerçek anlamda bahar geldi
-
Arkadaşlar başlığı akşam 5 6 gibi canlandırıp anlık heyecan yaptırıyorsunuz oluyor mu böyle
-
Arkadaşlar btk açıklanmış içimizden kazanan arkadaş var mi
-
@duygu55 il göç mülakat ve btk kazananlar listesini karşılaştıralım hocam
-
@gresham-t hocam btk listesini yayinlamamislar
-
Yani göremedim ben
-
@duygu55 öyleymiş yeni gordum ben de
-
Dguy la guy sonuçları beklenir mi ne düşünüyorsunuz?
-
@sword00 sanmıyorum hatta ihtimal dahi vermiyorum. Kurumlar kendi içinde bile birçok şeyden bihaberken baska kurumlarla kontak kurması bana inandırıcı gelmiyor.
-
Sürecin 2-3 hafta daha uzama ihtimali var mı sizce ?
-
Göç idaresinde arkadaşı olan yok mu acaba
Merkez göçler belki haberleri vardır. -
@paretowilfreḍo üstat demiştin ki 1.5 ay geçsin soruşturacagim . Ne zaman açıklanabilir öğrenme şansın var mı ? 60 güne yakın oldu .
-
@guymağduru il göçlerin yeterlilik sınavı sanrım geçen hafta yapılmış bize ondan sonra bakmayı öngörüyorlarms bi arkadaşın bana ilettiği bu yönde ama belli olmaz da dedi .Biz hep bekleyeniz.
-
@atam2811, içinde söyledi: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
@paretowilfreḍo üstat demiştin ki 1.5 ay geçsin soruşturacagim . Ne zaman açıklanabilir öğrenme şansın var mı ? 60 güne yakın oldu .
Evet tabii daha net ve kesin bilgiye ihtiyacımız var umarım @paretowilfredo dan bi haber alırız.
-
@aroma peki yeterlik sınavları kaç günde açıklanıyor ki acaba?
-
Yeni bir hafta yeni umut
-
@gresham-t bilsek keşke burda nöbet tutmayın hocam
-
@aroma tutmam diyecektim pardon
-
Merhaba dostlar.
Şu an Kurumun yürüttüğü yeterlik ve son dönem merkez göç uzman yrd.'nın hazırlayıcı eğitim sonu sınav süreçleri var. Ama ben bu süreçlerin asli bekletme sebebi olduğunu düşünmüyorum. Bugün Ankara'da bulunan bir dostumdan rica ettim tanıdığı kişilere sormasını. Sağolsun o da bi havayı yokladı benim için. Kurum hazır bekliyormuş sonuçlar için lakin soruşturmalar bekleniyormuş.
Genel itibariyle beklenti bu ay bitmeden soruşturma sonuçlarının gelmesi yönünde. Bu haftaya dair de bir ihtimal olabileceğini söylemişler. Ama hepsi malesef ihtimal. Yani bugün de gelip açıklanabilir, ay sonunu da bulabilir çünkü süreç şu an İdare kontrolünde değil.
Yine soruşturabiliriz dostlar bu ayın sonunu bi bekleyelim bakalım. -
@paretowilfredo çok teşekkürler hocam