2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@aroma aldığım bilgiye göre ilk iki gün toplamda gelmeyen sayısı 4. Bugün hariç, bugün giren arkadaşlar sorup öğrensinler.
-
@bahtsızbedevi sizin bölüm neydi hocam
-
@ceteris maliye cok kolay soruyorlar alandan sıkıntı yapmayın
-
@bahtsızbedevi benim alanım İşletme.. Ondan dolayı tereddüteyim. İnşallah hayırlısı olur herkes için
-
Arkadaşlar mülakata geç kalırsak ve adımız okunmuş sıramız geçmiş olursa ne olur en sona mı kalırız yoksa giremez miyiz?
-
Suriyeliler savaş bittikten sonra ülkelerine dönmek istemezlerse ne yapılır?
-
@tuçiiii bunu mu sordular
-
@ceteris ben girmedim, Twitter’da gördüm bu soruyu
-
Merhaba arkadaşlar bugün girdim mülakata. Komisyon 5 kişi , hepsi birer soru sordu , mülakatım sohbet havasında geçti , yabancı dile önem verdiklerini düşünüyorum, İngilizce bölüm mezunuyum İngilizce konuşabilir misin diye sordular , evet konuşurum dedim ..
Anayasa nedir? Neden ihtiyaç duyulur?
Göç nedir?
Suriyeliler ülkelerine gitmek istemezse ne yaparsın?
Göç çağrı merkezi ve numarası?Bu sorular soruldu,bir de eğer sorudan sayacaksak bilgisayarda grafik çizmek istersen ne kullanırsın diye sordu ben de Excel dedim .. bu Suriyeliler ile alakalı sorunun esası şu : Suriye’de savaş bittiğinde Suriyeliler Türkiye’de rahat ettiğini söyleyip ülkelerine dönmek istemezlerse sen onları geri gönderebilir misin? Gitmek istemezlerse ne yaparsın? idi. Herkese başarılar diliyorum Allah yardımcınız olsun.
-
@moonlight hocam bu suriyeliler gitmezse sorusuna nasıl açıklama yaptiniz
-
@gresham-t salı günü bi kisi gelmedi onu bilyrum. Takip edelim hocam
-
@duygu55 Suriyeliler geçici koruma statüsünü sahip , yani mülteci şartlı mülteci Ya da ikincil koruma statüsünde değiller , savaş sebebiyle sınırımıza kitlesel bir hareket oldu ve Türkiye bu yabancıları “geçmiş koruma statüsü” ile ülkeye kabul etti ve savaş sona erdiğinde idare bunları geri göndermekle yükümlüdür diye cevap verdim , ve bu statüdekilerin Türkiye’ye girişleri çıkışları kalışları Cumhurbaşkanınca çıkartılacak yönetmelikle düzenlenir dedim
-
Geçen yıl mülakat sonuçları ne kadar sürede aciklandi acaba ?
-
@aroma 1.5 2 ay arasıydı sanırım
-
@adam-smithh Nisan ortasına sarkar açıklanması öyleyse sağolun hocam
-
Bu arada mülakata gittiğim de merkez göç olan arkadasimla görüşme fırsatımız doğdu göç uzman ve il göç ilanı olacak dedi.Umarim kısa sürede gelir göç uzman ilani
-
Arkadaşlar ÇEKO bölümünden giren bir arkadaş yok mu ? Soruları söylemesin sadece bölümden soru geldi mi gelmedi mi onu söylese yeter
-
@aroma il göç duyumları genelde tutuyor gibi, arkadaşım göç uzmanlığı için bi zaman verdi mi peki?
-
@gresham-t net tarihi yok ama mevcut alım bitmesiyle olur dedi
-
@aroma o zaman kpss öncesi gelebilir