2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@gresham-t öyle görünüyor hocam bende bekliyorum göç uzmanı dört gözle
-
Mülakat sürecindeki bir sayfa bu kadar geri düşmemeli bence
-
İsletmeciyim ve yorgunum.Kötü geçti 6 soru sordular 2 iktisat 1 genel kultur 1 site 2 mevzuat.5 dakika sürdü ben pek sicak yüz göremedim oldukça serttiler.ismimizi söyleyen kapidaki 44 yaşındaki abi haric o cok iyi biriydi heyecanimi giderdi.
-
iktisat 4lü müydü hocam yoksa makro veya mikro mu
-
Günün sonunda girenler için büyük bir sıkıntı komisyon üyelerinin yorgunluğu yüzlerine vuruyor sanırım ve bu da heyecanın artmasına ve olumsuz bir havaya sebebiyet veriyor. Hal böyle olunca da insan bildiğini unutuyor, unutmasa dahi ortam yüzünden karşıya bunu aktarırken sıkıntı yaşıyor
-
@yorgunisletmeci Sıkmayın canınızı hocam mülakat tecrübe demek. Şimdi olmasa bile ileride ekmeğini yersiniz.Hayırlısı olsun
-
Hocam sıraylamı çağırıyorlar yoksa karışık mı ben listenin sonlarındayım gireceğim gün sabah 10 da orda bulunmak zorunlu mu ?
-
@yorgunisletmeci Mulakat sureclerindeki bölüm ayrımını anlayamıyorum. Kpss A sürecindeki herkes belli derslere homojen yoğunlaşıyor. Kriter okudugun bölüm degil de daha çok sınav konuları olsa daha adil olur. Sonuçta kurumlar işletmeci iktisatçı maliyeci şeklinde özel olarak talepte bulunmuyorlar.
-
@jan-vesely hocam listeye göre alınıyor bana kalırsa erken gitmekte fayda var
-
İktisat para banka ve uluslararasindan geldi.iktisatlari bilemedim zaten ayrinti sordular.birini hayatimda ilk kez duydum iki kavram sordular.
Dediginiz gibi tecrubedir ilk mulakatimdi. -
@yorgunisletmeci geçmiş olsun hocam benim de en sıkıntılı olduğum konular onlar
-
Sağlık olsun tecrubedir yine de.herkese başarılar dilerim.hayirlisi olsun.
-
En son anayasa değişikliği?
Adam smith hakkında bilgi?
Göç genel müdürlüğü görevi nedir?
İç işleri bakanlığına bağlı birimler ?
Borç tahvil faiz oranı nasıl belirlenir? Bu sorulardı elimden geldiğince cevapladım herkesin hakkında hayırlısı olsun -
@yorgunisletmeci geçmiş olsun canınızı sıkmayın. sıkıntılı geçip kazananları da gördüm müsterih olun ne olacağı belli olmaz.
-
Açıkçası ben de dedikleri kadar rahatlatıcı bir ortam olduğunu düşünmüyorum.komisyon üyeleri oldukça gergindi.tabi bu dedikleri gibi sona kalanlardan biri olduğum i6çin bana da denk gelmiş olabilir.bana fakültem hakkında bir soru geldi.iki mevzuat vardı.geri gönderme yasağı ve ikamet izin türlerini sordular.bir de uluslararasi mahkemeler nelerdir.maksimum 4 dakika sürmüştür mülakatım.oldukça kısaydı ilk girenlerde süre biraz daha uzundu.önce kendinizi tanıtmanızı istiyorlar sonra sorulara geçiyorlar.yabancı dille ilgili de herhangi bir soru gelmedi
-
@tezantitezsentez teşekkürler olanla ölene çare yok tabi.
@mnemosyne bir isletmeci olarak gördüğüm insan kaynaklari dersinden öğrendiğim bilgilere göre havanin kapali olmasi bile mulakatciyi gerginlestirir.mulakat biraz şans işi
-
Arkadaşlar kaçta başlıyor ilk gün 12 de başlamış sanirim
-
@duygu55 2.gün 10da başladı.
-
@duygu55 bugün de 11 de
-
@duygu55 2.gün 10 da başladı ancak sanrım 1 gbi bitmiştir çünkü 12.30 da grdim benden sonra birkaç kişi kalmsti