2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
Bana da sıcak gelmedikleri için moralim bozuldu acaba bugünkü komisyon mu böyleydi genel olarak?
Ecxel ile ilgili iki soru sordular
Vergi çeşitliliği.dolaylı vergi nedir örnek ver kdv dediğim için ilk hangi yıl alınmaya başlandı o dönem maliye bakanı kimdi
Uluslararası koruma başvurusu nereye yapılır
Sınır dışı etme kararını kim alır itiraz nereye kaç gün içinde yapılır
Tr nüfusu kaç yabancılar 82 milyona dahil mi
Tr de yaşayan yabancı sayısı kaç
Bana da bunlar soruldu -
Bölüm uluslararası ilişkiler
Ram nedir
Başat güç nedir
Göç nedir
Yassı ada hakkında bilgi? -
Beyler soru paylaşımı ne kadar doğru ?
-
Mülakatlar bittikten sonra gelecek mulakatlar için paylaşsanız neyse ama devam eden mulakatlar için ne kadar doğru ?
-
bana eşitlik ilkesini de sormuşlardı arkadaşlar, anayasada nasıl geçer,pozitif ayrımcılığa aykırı mıdır, kimler için pozitif ayrımcılık
bunu yazmayı unutmuşum -
@elinor-ostrom hocam yabancılar nüfusa dahil mi
-
Mülakatların kısa sürmesine çok takılmayın arkadaşlar siz de fark etmişsinizdir kişiye özel olmayıp genel olarak öyle yapıyorlar. Ancak keşke biraz daha detaylı olsa beş dakikada insan mülakat ortamına dahi adapte olamıyor. Tahmin ettiğimiz sorulardan gelmesine de sevindim, inşallah cevaplayabilmişsinizdir.
-
Herhangi bir giriş belgesi yok dimi arkadaşlar, nufus kağıdımız sadece
-
@kaizen aynen öyle hocam kimlik kâfi.
-
bugün mülakata giirdim gelmeyen 4 kişi vardı gerçekten saçma sorularla karşılaşabilirsiniz mevzuat filan bi yere kadar
-
@bohr
hocam saçma derken çok mu alakasız yoksa konuyu derinlemesine mi soruyorlar anlamadım ? -
Ben de bugün girdim,bölüm bazlı ve mevzuattan cok zor olmayan 7-8 soru geldi..İdealindeki meslek ne dediler ilgöç demedim ama kesın bi kurum adı da vermedim ve galıba elendim
-
Bende girdim bugün çoğunlukla mevzuattan geldi bi tane siber saldırı vardı mevzuat dışında.
Ortam gerçekten çok ciddiydi -
@bohr dünde 1 kişi vardı toplamda 9 kişi oldu o zaman
-
@paretowilfredo üstad merkez göç ile alakalı duyum paylaşan arkadaşlar oldu burada senin de herhangi bir duyumun var mı?
-
@gençişsiz Ne gibi bir duyum acaba?
-
@gresham-t yakın zamanda ilana çıkacağına dair merkez göçün
-
Arkadaşlar yanlış bilmiyorsam 20 şubatta mülakatlar bitiyor. Sizce sonuçlar ne zman açıklanır tahminen?
-
@872 Mayıs başına doğru
-
@herkesesu tamamdır hocam teşekkürler.