2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
DESTEK VERELİM DOSTLAR
#iibfninsesinekulakverin
#kendisesinoliibf
#İİBFKADROİSTİYOR -
@aybala ysk mülakatında bize polis gelmiş. biz evde yoktuk ama komşulara sormuşlar. sonrasında mülakatı kazanamadım. polisin eve gelip gelmemesi bir kriter değil.
-
@regresyon Evet ama merkez göç sürecinde yaşadım, il göç için de aynı durumlar geçerli olur diye tahmin ediyorum.
-
Güvenlik soruşturması için gelinen oldu mu? Ya da mülakat sonuçlarının açıklanma tarihi ile ilgili bir duyumu olan var mı arkadaşlar?
-
@pugxy sen mülakata girdin mi kardeş ?
-
@atam2811 evet
-
Hiç duyumu olan arayan falan var mı acaba ? Dguy guy mülakatları başlamadan açıklansa keşke
-
Güvenlik soruşturması ile ilgili form da istemediler.
Yerellerde ki güvenlik soruşturmasıni atananlardan evrak teslim sürecinden sonra mı başlayacak acaba
Bilgisi olan var mı?? -
istanbul esenlerde oturuyorum dün polis geldi. Adres teyidi gibi bir şey bir kaç soru sordu en son anneme hangi kurum abla demiş gitmiş:)
-
Arkadaşlar polis mevzusu tam olarak nedir herkese mi geliniyor yoksa sistemde bazı bilgileri eksik olanlara mı yoksa rastgele mi?
-
@gençişsiz ben de ankaradayım bize kimse gelmedi neye göre geliyolar cidden . Gelmemesi neye alamet hiç anlamadım
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
Güvenlik soruşturmasında polis gelebilir dostlar normaldir bu. Herkese gitmeyebilir de hem. Bu biraz işi alan birimin yoğunluğuna, çalışma şekline bağlı. Sadece evrak üstünden yapan da olur, telefonla arayan da, gidip çevre soruşturması yapan da. Genelde büyük illerde tek tek gitmeye fırsatları olmuyor. Daha yüzeysel kalıyor bu süreç. Zaten prosedür gereği yapılan işlemler bunlar. Devlet Kurumları bu süreçte her tür bilgiyi zaten topluyor sizlerle alakalı. Bu kısmı işin evrak kısmı bir anlamda.
-
@tezantitezsentez hocam bekleyelim görelim ne demek olduğunu
-
Güvenlik soruşturması başlayalı kaç gün oldu acaba ona göre bi çıkarım yapardık
-
Ben ikmaet ettiğim ilçedeki emniyete sordum herhangi bir talep olmamış denildi.
Birde yerel deki soruşturma için form isterlerdi
Bu sefer form istemediler. Acaba listeler açıklandıktan sonra mı yerellerde ki gvs yi yapacaklar. -
@guymağduru geçenlerde biri elektronık ortamdan alınıyormuş gibi bişey yazmıştı
-
Arkadaşlar ben BOTAŞ a ıslak imzalı güvenlik ve arşiv araştırması formu vermedim. Daha doğrusu kurum istemedi. Ancak güvenlik ve arşiv araştırması için polisin ev ziyareti oldu. Yani artık elektronik ortamda yazışmalar oluyor gibi bişey. Umarım yardımcı olmuşumdur.
-
@grejuva teşekkürler..
-
Ben de mülakat sorularımı yazayım da dursun..
RAM, CPU nedir
İbni Haldun hakkında ne biliyorsun
Vergi erezyona
Beklediğin mülakat var mı neden ilgöç
Hedef mesleğin
İçişleri bakanlığının bağlı kuruluşları
İçişleri bakanlığı müsteşar adları
Maliye bakanlığının yeni adı,bakanı
Göç idaresi genel müdürü
Şu an çalıştığın bi iş var mı(maaşı) -
Ne zaman açıklanacagina dair bir duyum yok mu acaba?