2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@mehmetkvl ben aps ile yolladım hocam Çarşamba sabahı, iadeli taahhütlü değil.sıkıntı olur mu tamamen unutmuşum o kısmı çünkü
-
@fatmafindik gider hocam elden yollayıncada 3 4 güne gidiyor merak etme yolladığın tarih önemli aslolan zaten. Takma kafanı hiç
-
Arkadaşlar online olan var mı bir şey sorucam da
-
@mehmetkvl sıkıntı yapmıştım çok sağolun hocam
-
Bugün SON BAŞVURU GÜNÜ....
yazalım da bazı arkadaşların boşluğuna geliyor veya tarihi daha uzun zannediyorlar pişmanlık yaşanmasın -
@bydaler hocam bu gün elden başvuru yapacaktiniz 85uzeri sayıyı sormayı unutmayın lütfen
-
Arkadaşlar söylenen akfon ve lider kırtasiye notlarını almak için gittim baktım akfon sadece mevzuat 2 cilt ve çok ayrıntı hemde güncel değil lider kırtasiye denilen de onun biraz kısaltılmışı gibi not diyemeyiz kısacası ben az süre kalmasını da dikkate alarak ikisinide almadım
-
http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2016/03/20160317-11.htm arkadaslar bu notta sıkıntı var mı ya arkadaş yanlış diyor bu 6543 kanunu ve162 maddeden oluşuyor. onun dediği 122 madde falanmıs olması gereken
-
@mehmetkvl mevzuat.gov.tr den yabancılar ve uluslararası koruma kanunu yazıp indirin son hali var orda bu paylaştığınız eski değişen şeyler var
-
@gkhn-gnr hocam bende notlari merak ediyordum lider kirtasiyedeki kamu ulus not diye yazildi ama oyle degil anlasilan tesekkurler bilgi verdiginiz icin
-
@mehmetkvl hocam içişleri bakanlıgının kendi sitesinde güncel. Çogu mülga olmus zaten.
http://www.goc.gov.tr/icerik6/yukk_327_328_329_icerik -
Merkez göç ilanı gelir mi acaba bu sene? Geçen sene il göç ilanından sonra merkez göç için de ilana çıkmışlardı
-
@barocan geçen yıl aynı anda çıkılmıştı ilana. Bu yıl gelmeyecek deniyor bencede gelmez artık.
-
Ankara'da kalacak yer önerisi olanlar ?
-
@kuşçubaşıeşref başkent konukevi var metro güzergahında birde gazi üniye yakın ya da öğretmenevlerindede kalabilirsiniz hocam
-
Bugün başvuruyu elden teslim eden var mı? Puan durumu nedir?
-
arkadaslar bu akfonun notları bu kadar sıkıntı mı ya ben 60 tl verıp aldım bu notları. ne yapayım degıstıreyım baska not mu bakayım sımdı
-
Başvuruyu elden teslim ettim. Başvuru sayısının 3000 civarı olduğunu, 85 ve üzerindeki sayınında yüzlerce oldugnu söyledi.kolay gelsin
-
@morand Hocam çalışmaya devam et notlardan. Sadece 6458 sıkıntılı onu da pc ye ya da telefona indirip çalışın. Diger kisimlarda kamu yonetiminde ufak tefek değişikliklere dikkat ederek çalışmayı surdurebilirsiniz. Sorun olmaz.
-
@jan-vesely teşekkürler hocam