2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@bydaler yüzlerceden kastı ne acaba? 700 kişi mi 800 kişi mi ? Ona göre 85.04 ile çalışmaya devam edeceğim.Vaktimi boş yere kamu-uluslara harcamak istemiyorum.
-
@eomer benımde puanım 83.8.. Henuz baslamadım calısmaya kanunlara. Gelmez değil mi puan olarak? Başvurular çokmuş. 1
-
Beyler çalışın gitsin gelirse 1 hafta çalışmamış olursunuz ve bu uzun zaman bence , sınav süresini düşünürseniz
-
@bydaler 89la başvurdum ama insan bi acaba mı diyor valla temyiz kudretimi yitirmeme az kaldı.
-
@bydaler yüksek kapatacak o zamann. 85 altı zor bende gelmıyecegını düşünüyorum bana. Bddk ya basvurdum ama ondan da tereddütteyim
-
@kaimoğlan hocam insan hakları ile ilgili notunuz var mı?
-
@darkblow Atabileceğim bir not yok hocam malesef. Önceki sayfalarda @Aslan-Reyiz paylaşmıştı galiba ordan bulabilirsiniz
-
2014den beri sürecin içindeyim o kdr çok sıkıldım ki ders çalışmaktan bir hafta deil bir gün bile boşuna çalışmaya mecalim yok . 86 yla başvuru yaptım . İçimden bir ses 86 kusur veya 87 kusurle kapacak diyo bakalım
-
Ben bu şansımla 85.01 ile başvurduğuma göre 85.02 ile kapatacak bence ️
-
@ekonomist 87.18 ile basvurdum kara kara dusunuyorum gelir mi diye
-
Elden başvuran arkadaşım 3 bine yaklaştığını söyledi .
-
Arkadaşlar sınava katılmaya hak kazanamazsak belgeleri geri gönderiyorlar mı bilgisi olan var mı?
-
Arkadaşlar başvuru evraklarını, İbrahim adında memurun aldığı kimse var mı? İnternette evraklarım hala kargo şirketinde görünüyor ama telefon açtığımda bizde teslim edilmiş görünüyor, sizde görünmüyor olabilir dediler. İbrahim adında memur, teslim almış görünüyor denildi.
-
@hayalefza geri göndereceklerini sanmıyorum üstad şayet çok meşakatli olur
-
@nairu teşekkür ederim. Ben de öyle düşündüm ama daha önce tecrübesi olan var mı diye sormak istedim.
-
@hayalefza niye geri gondersinler ki cok mu onemli sey var belgelerde
-
@biriibfli ne alakası var? Adres değiştireceğim bu yüzden sordum.
-
@nairu bir yandan da 3000 başvuru az gibi geldi bana .
-
@biriibfli bazı sınavlarda (mesela geçen yılki devlet demiryolları müfettişliği sınavında) üniversite diplomalarının asıllarını göndermişlerdi. böyle durumlarda belge iadeleri oluyor. @hayalefza da bunlara istinaden sormuş olabilir diye düşünüyorum. eğer ki önemli belgeniz varsa kurumla iletişime geçebilirsiniz bence.
-
Kim kac puanla basvurdu acaba arkadaşlar az cok tahminde bulunuruz