2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@elinor-ostrom Geçen yıl girdiğin için soruyorum.Alan soruları KPSS ye göre nasıl il göçte?
-
@kurwa bence daha kolay ama şu var soru sormak için bazen saçmalayıp bildiğiniz bir şeyde tereddüt etmenize neden oluyorlar. Şubatta olan sınavda soruları Ankara sosyal bilimler üniversitesi hazırlamıştı bu kez Yıldırım Beyazıt hazırlıyor o yüzden bir farklılık olacaktır
-
Dış politika notu olan var mı?Paylaşılan not ile bende bulunan not aynı yetersiz geldi bana . farklı not olan varsa paylaşabilir mi?
-
Halkbank sorularını hazırlayan da Yıldırım Beyazıt mıydı. Cins cins sorular sormuşlardı da tam hatırlayamadım
-
@gannicus halkbanki bilmiyorum fakat kvkk uzman yardımcılığı sınavını yaptı Yıldırım Beyazıt Üniversitesi çok yanlış soru olduğu söyleniyordu yanılmıyorsam 4soru iptal edildi
-
@elinor-ostrom bende tam hatırlamıyorum ama madem ücret alıyorlar sınava, keşke ÖSYM yapsaydı o zaman
-
Soruları aybü hazırlıyor. Her türlü saçmalığa ve gerizekalılığa hazır olun arkadaşlar.
-
İnşallah üniversite soruları hazırlarken sevgili yıldırım beyazit üniversitesi hocalarımız sırf zor olsun diyerek ego tatmin etmek için anlamsız derece zor soru sormazlar. Bunu iktisatta bekliyorum açıkcası
-
Arkadaşlar belge göndermek dışında yapılması gereken bi şey var mı ?
-
@elinor-ostrom hocam alan ve mevzuat dışında kalanlar allaha emanet şimdi bende.Nasıl olacak bilmiyorum ki mevzuat dahi bitmedi
-
arkadaslr birşey sormak istiyorum tecrubeli olanlar. bu sınavı gecersek izmir i secebiliyor muyuz ? böyle bir hakkımız var mı
-
@aroma ben bakayım diyordum ama hiç aklımda kalacak tarzda konular değil. Bazılarını eleyip kalanlara bakayım dedim sabah uluslararası hukuk çalışmaya karar verdim sonra bunu da eleyeyim dedim öğleden sonra Türkiye dış politikasına bari çalışayım dedim onunda notunu beğenmedim bilmiyorum nasıl işin içinden çıkacağım:)
-
@sonmaliyeci merak etmeyin Ybu de zor soru sorabilecek derecede iyi hoca yok.Ama saçma sorular sorabilecek çok hoca var bknz:kvkk
-
@morand dostum taktın sen izmire eksik varsa açarlarsa seçersin. Her yere almıyorlar. İzmiri seçsen ne olacak ki üç beş yıl sonra yerini değiştirecekler zaten.
-
@mrnobody o zamana kadar guy olur meslekten cıkarım
-
@elinor-ostrom türk dış politikasi ve uluslararası kuruluşları tarih dersinin genelde son notlarından bakmaya çalışacağım hocam dershane kaynağından göz atarım ama akılda ne kalır bilmiyorum açıkçası zor bi de bddk var düşünün. Hasta halimle bakmaya çalışıyorum
-
@elinor-ostrom hocam ayni durumdayiz bende 3 gundur zorluyorum kamu yonetimdir ulustur olmuyo en son bu kisim haric %80 lik kisma agirlik verme karari aldim allah yardimcimiz olsun
-
@serpilyayin mecbur ben de sizin gibi yapacağım diğer kısımlar biraz şansa artık
-
Beyler vmy nin iptal olması puanları yukarı çeker mi sizce
-
@akademili, içinde söyledi: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
@sonmaliyeci merak etmeyin Ybu de zor soru sorabilecek derecede iyi hoca yok.Ama saçma sorular sorabilecek çok hoca var bknz:kvkk
doğrudur hocamda sırf kaliteli olsun diyip saçma sorular var ya onu kast ettim bende