Vmy 500 kişi 2018
-
Benim gibi olanlarin icin iyi olmadi. Sasirdim mi sasirmadim.Hayirlisi. unvan degisecekse degisseydi ama en azindan sinav hakkimiz alinmasaydi keske.
-
giriş hakkı 3tü, 1i gitti bizim boş yere.
-
@james-buchanan sınav yapılmadı ki gitsin.
-
@sbf1983 Valla dostum ne yalan söyleyeyim ben çok şaşırdım. Ha çok romantik olduğumdan değil. Hani bu kadarı da olmaz dersin ya ondan. Bize büyüklerimizin saygı duyduğumuz devlet büyüklerimizin ailemizdeki devlet mensuplarının çocukluğumuzdan beri anlattığı öğrettiği devlet mefhumu bu şaşkınlığın temel sebebi. Ummuyordum gerçekten bu kararı ve o mefhumu gerçekten çok sarstı bu karar.
Mevcut durumda sistem ve koşullar ne olursa olsun insanı yaşat ki devlet yaşasın diyen Edebali ögretisinden geldiğimiz nokta üzücü gerçekten. Hak korunacak dendiyse bu söze hakkın korunmasının garantörü devlet riayet etmezse vay halimize.
-
@paretowilfredo ustat anne baba kamudan emekli abim yengem esim kamuda. Ne bileyim dediginiz gibi aslinda ama son duzenlemelerden sonra sasirmadim. Elimde idari yargi ile bddk kaldi. Son bir gayret elimdekilere bakacagim artik.
-
Yatacak yeriniz yok
-
@paretowilfredo vmy'ye başvurduk diye bizi falakaya yatırmadıklarına şükredelim.
-
@paretowilfredo hocam şu durumu haber yapar mısınız ? Gerçekten yazık oldu 2017 deki puanlarla 2019 da sınava girmeyi bekliyorken haklarımız saklı olmasına rağmen iptal oluyor giden senelerimize gençliğimize oluyor .
-
Artık hak falan yok ..isim değişikliği altında bile olsa gelecek yeni ilanlarda daha önceki kazandığımız HAK YOK , ptt ye bile çok calismadim bu sinav yüzünden ptt böylece el8mden kaçmış oldu..dua edelim dguy guy iptal edilmesin..gerçi dua bile işlemez malesef
-
Dostlar istemiyolar maliye eski havasıni korumak istiyor.Onlara göre 80le kapatması bile tuhaf.300 kisi cikar ilana 183 ksii alır.Simdide unvan degisikligi falan derken 2 3 yilda boyle alim olmaz.Onlarda amaçlaeina ulasır.Maliyede calisanlae hep mutsuz derleedide inanmazdim gercektende oluyo süreç.Guy kazanirsin aylarca mulakat aciklamazlar sanki guy olmak kolay gibi
-
@zenginmemur abi zaten süreç kötü işliyor gerginiz hepimiz bir de sen içimizi şişirme ya.
-
Bu ülkedeki en büyük keriz topluluğu biziz arkadaşlar. Bir kez daha tescillenmiş oldu. Hiç şaşırmadım.
-
@cyberthought, içinde söyledi: Vmy 500 kişi 2018
Bu ülkedeki en büyük keriz topluluğu biziz arkadaşlar. Bir kez daha tescillenmiş oldu. Hiç şaşırmadım.
-
İİBF nin selasını veriyorlar.
-
Guy dguy da gider mi diye korkmuyor değilim
-
Ne bir acıklama yapılmış ne de bir gerekce gösterilmiş. Bunun bu kadar kolay yapılması hem ürkütücü hem de güven sarsıcı bi durum!
-
80 puanla umutsuz bir şekilde başvuru yapmıştım geldiğine çok sevinmiştim ama yine hüsran yine hüsran.Ders çalışırken motivasyonu kaybediyoruz bu durumlar ortaya çıkınca.Şu alım kıtlığında ilaç gibi gelecekti halbuki yapsalardı
-
@paretowilfredo
yeni mi sarsıldı dostum? -
@sbf1983 Malesef gidişatın farkındayım dostum ama malesef şaşkınlığım her geçen gün artıyor sadece. Kendim bir süredir faal olarak kamudayım. Bunun evvelinde dediğim gibi çocukluğumdan beri bir devlet mefkuresi ile yetiştim. Ideal olandan her geçen gün uzaklaşıyoruz bunu görmek çok üzücü.
-
@otuzyılsavaşı Bu ağır depremlerden biri oldu dostum. Daha iyiyi umarken ve bunun için çalışıp çabalarken hep kötüsünü görmek her geçen gün ağırlaştırıyor yükümü.