Vmy 500 kişi 2018
-
bu kadar kolay mı peki iptal etmek.. bu özel sektör ilanı mıdır? @paretowilfredo @Antimülakat Gaziantep belediye müfettişliğine benzemez demiştiniz. maliye kurumsaldır. vs..
-
@kaimoğlan
Aman Hocam, yazınız hükümet adalet ve algı perspektifine ters zira doğru söylemektesiniz. -
Acilen birşeyler yapılmalı ama nerde bizde o birliktelik...
-
bugün gib duyuru yapsa guy iptal diye yine ses çıkmaz. yalan mı?
-
@james-buchanan olmayacak şey değil malesef
-
Sebep olanların kısa vadede Allah belasını versin
-
Sosyal medyada birlik olup tepki göstermeliyiz. Twitter da etkinlik yapalım sesimizi duyuralım yüksek sesle
-
Benim anladığım haklarımız buraya kadar saklanabilmiş, ee bir yerde deşifre olacaktı!
-
Gercekten cok kotu oldu.80 puan alarak bu sınava hak kazananlar simdi ne yapcak?Yeni ilan gelsede 80e dusmesi cok zor
-
@james-buchanan deme öyle iptal falan kalbime inecek ya:((
-
Yazık şu geçen zamana yazık
-
YENİ TÜRKİYE
-
Acaba böyle bir durum öğretmenlerin başına gelseydi ne oldurdu valla merak ediyorum kaç milletvekilir soru önergesi verirdi
-
cok yazık oldu. yüksek ihtimal vdk nın gib e baglanma muhabbetiyle alakalı olarak unvan değişikliği muhabbeti dogru da , bu kadar insanın emeği ne olacak. Madem unvan değişecek bu saate kadar sınavı mülakatı hızlıca yap , al alacagını unvan değisene kadar. burdaki insanların da emeği gitmesin ki ben bu sınava basvurmamıs olmama ragmen içim yandı gercekten
-
şu durumda bile kalkıp maliye bakanlığını savunacak kişiler var.
-
Sesimizi çıkaralım,çeşitli etkinlikler yapalım deyince kimseden ses yok ama konu sana dokununca feryat figan.Biz böyle durdukça daha çok hakkımız yenir.Haa ne öneriyorsun deyince vdk başkanına yeni alım konusunda baskı yapmak.Artık yeni sisteme,unvana uygun 1000 kişilik alım talebi.
-
Neymiş ilan feyk miymiş şimdi.
-
Şer görünen şeyde bazen büyük hayırlar olur inşaallah bu da öyle olur
-
@köyün-ağası
Buna benzer bir serzeniş de ben yazdım sabah. Bir an evvel doğru ve meşru bir şekilde örgütlenilmesi gerekiyor kanaatimce. -
@mrnobody neyk ?