VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
@bir-birey aynen investor.
Passive sorusu must be carried out -
@bir-birey hocam would lu soru hangisiydi ya?bu arada accountlu bi kelime sorusu vardı
-
@ptriot yazmışsınız pardon:)genel yetenekte öncüllü sorular toplamı kaç taneydi hatırlayan var mı?
-
@darkness investor a benzeyen bi şık vardı altında die hatrlıorm inven..gibi
-
@bir-birey inventor kastettiğiniz ama cevap investor olcaktı
-
@bir-birey tamam hocam hatırladım çok sağol
-
@ptriot evet bende investor dedim arkadş başka hangi şık var die sormştu ondan yazdim onu
-
şu empower-deploy sorusunu da bi netleştirseydik beraber. soruyu hatırlayan arkadaş var mı?
-
ben de youtube sorusunu capture diye attım tutar mı acaba
-
@lessismore capture şıkkını elemedim direk die hatrlıorm işaretledim mi ama rmin olamadım şu an olabilir
-
@darkness Empower someone
(women)kullanımı var ondan dolayı empower dedim -
@fablo kadınların emek piyasasına girişinden bahsedio diyordu biri o cümlede empower olma ihtimali yüksek ama deploy aktif kullanım anlamı katıo diyen var tam çeviri gerktirio ben hatırlayamıorm malesef cümleyi empower yaptım ama
-
@bir-birey bende arada kalmıstım , diger kelime sorusunda da arada kaldım ek olarak cümle tamamlama soruları tamamen anlam bütünlüğünden uzaktı yds sorularında cüm tamam sorularında ilk kısım okuyana bir fikir veriyor ama burda bi anlam bütünlüğü yok
-
@fablo deploy someone da olur sanırım. kadınları görevlendirme anlamı var. ben de empower someone ı bildiğim için empower işaretlemiştim ama sanırım deploy malesef:D
-
@fablo cümle tamamlama da seçenkleri but ve yetle başlayan iki seçeneği olan,bi soru hatrlıo msnz?
-
@darkness saglık olsun hos olmayanda bu kısıtlı zamanda iki kullanımıda mevcut kelime soru soruyosun
-
@bir-birey But hatırlıyorumda çıkaramıyorum cümleyi
-
@fablo aynen öyle hocam ikisinin de anlamı çok uzak değil biri yetkilendirmek biri görevlendirmek amaç ne anlamadım ben de
-
Çeviriler basitti ama allahtan yüklemi özneyi ve olay sırasını takibi doğru yapınca çıkıodu.
-
@bjk34 E y t l sorusu nasıl yapılıyordu