VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
@burcu 80 puanım var idi bence denemeye değer ben bıktım çünkü :S vakıfı kazanamamayı kabullendim
-
Arkadaşlar İng altyapısı olmayan için çok zor geçeceğini düşünüyorum yds formatında ama sorular yds den daha uzun sure sıkıntısı çıkabiliyor
-
İlk 150'ye girmek gerekiyor mülakat için. Zaten mülakata kalınca kazanamasan bile uzman yardımcısı oluyormuşsun. Bu sınava da 40 bin kişi girse ilk 150 hayal olacak
-
@ncbb ingilizceyse tek sorun bence halledilebilir 60 puan az degil yds icin
-
-
@ncbb vakif katilimla birlestirebilirler derken nasil olacak ? Sartlari farkli mesela ben katilima basvurabiliyorken buna basvuramiyorum.
-
@frustration 2 farklı liste oluştururlar veyahut tercih yaptırırlar. benimki sadece tahmin hocam
-
yeni bir maraton daha hadi bakalım hayırlısı
-
Geçen sene başvurup girememiştik, hayırlısı bakalım. Bi yerde sınav varsa orda biz varız :))
-
Geçen yıl giren arkadaşlar muhasebe mi maliye mi daha mantıklı sizce?bi de bu maliyedeki finansman politikası ne anlamadım ben?
-
Geçen sene sınavı kazananlardan biriydim.Yıllardır olduğu gibi kesinlikle muhasebe seçilmeli.maliyenin konu kapsamı KPSS'den farklı olduğu için zorlar.
-
Bu ileti silindi! -
@tsubabab VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı içinde söyledi:
Geçen sene sınavı kazananlardan biriydim.Yıllardır olduğu gibi kesinlikle muhasebe seçilmeli.maliyenin konu kapsamı KPSS'den farklı olduğu için zorlar.
Dostum, genel yetenek ve ingilizcenin zorlugundan biraz bahsedebilir misin
-
Doğru sayımı bilmiyorum ama kılpayı geçtiğimden eminim yabancı dil bölümünü.2 saat gk-gy ve İngilizce için az geliyor. Yabancı dil sorularını YDS'ye nazaran bir tık aşağıdaydı.Halkbankın son sınavına girdiyseniz o kolaylıkta soru beklemeyin.
-
Bu ileti silindi! -
İngilizce değil de, genel yetenek sorularını merak ediyorum; kpss ve ales gibi mi acaba ?
-
Şekil ve problem ağırlıklı sorulardı.Ales seviyesinden daha kolaydı diye hatırlıyorum.
-
arkadaşlar geçmiş yıl çıkmış sınav sorularını bulabileceğimiz bir site var mı ?
-
Gecen sene sinavi anadolu uni mi yapmisti ?
-
@tsubabab muhasebe de sorular genel muhasebe ve mali analiz ağırlıklımıydı yoksa bankacılık muhasebesi mi yoğundu ?