VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
@Leightbau yok o kadar değil hocam ingilizcede ydsden 1 tık aşagıda fakat her soru 1 dk oluyor zorlayan yanı o
-
@ncbb VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı içinde söyledi:
@Leightbau yok o kadar değil hocam ingilizcede ydsden 1 tık aşagıda fakat her soru 1 dk oluyor zorlayan yanı o
Peki, sizin netleriniz nasıldı hocam, gy-ing-alan . Bir de, alanda özellikle de hukukta kpss ile kıyaslayacak olursak hangisi öndedir zorluk olarak ?
-
@Leightbau hocam öyle birşey dedin ki testler kişiye göre değişir ben kpssde yapamadım vakıfta 26 falandı heralde. ortalama 68-69 civarı idi sınav sonucum ing gecemedigim için giremedim.eger gy-ing hallederseniz diger tarafta hiçççç sıkıntı yok
-
soru sayısı ve süre hakkında bilgisi olan var mı?
-
40-40 gy ing 90 dk
40-40-40 alan 150 dk idi @totti -
@ncbb muhasebe için banka muhasebesi calısmak gerekir mi ? Bildiginiz kaynak var mi hocam
-
@ncbb kaynak kitap konusunda eksiğim yok ama yardımın için teşekkürler bir iki konu daha var bilgin varsa paylaşabilirsen sevinirim
- Hukuk 1 de soru dağılımı eşitmiydi yoksa ağırlık verilen bir bölüm varmıydı ?
*Musabede önemli konular bellidir fakat UFRS ve TMS ile ilgili sorular varmıydı şayet varsa dağılım nasıldı ?
- Hukuk 1 de soru dağılımı eşitmiydi yoksa ağırlık verilen bir bölüm varmıydı ?
-
@kaptanbarbarossa eşit sayılırdı hocam gerçi sorular öyle sorulardı ki hangi hukuk sorusu oldugunu anlayamadım hatta borçlar ticaret karışık soru bile vardı
ben ufrs ve tms ye hiç çalışmadım banka muhasebe hiç çalışmadım sadece genel muh ve mali tablolar analizine calısmıstım 33/40 yaptım. diyecegim o ki hatırlamıyorum onlar varmıydı
-
@ncbb
-
Arkadaşlar arkadasın tehdit suçundan mahkeme 6 ay hapis cezasını hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi bunun etkisi olur mu elerler mi?
-
@emirkarahanli 657 ye göre sıkıntı yok. kasıtlı suçlardan 1 yıl şartı vardı . ama vakıf için eleme kriteri olabilir . hali hazırda 5 katı adam çagırıyor zaten
-
@emirkarahanli hocam hagb kararının üzerinden 5 yıl geçmiş ise adli sicil kaydı alındığında gözükmez ve hiçbir sorun olmaz. Fakat henüz süre geçmemiş ise adli sicil kaydında bu süreyi belirten bir ifade yer alabilir. Eğer verilen ceza 6 aydan fazla ise ilan metninden de anlaşılacağı üzere evet sorun yaratır. Ceza 6 aydan kısa ise mülakat komisyonu tarafından olumsuz intiba yaratması dışında bir sorun yaratmaz.
-
@Marshallgil form bekçisi olduk iyice. Allahım şu siteye girmeyi nasip etmesin artık
-
Değerli hocam hagb 5 yıl dolmadı ama adli sicil kaydında gözükmüyor ceza da tam 6 ay
-
@ncbb ahahaha sorma hocam işsizlikten ne yapacağımı şaşırdım
-
@emirkarahanli nasıl görünmez hocam ? Adliyeden alınan evrakta görünmüyor mu
-
@emirkarahanli ceza tam 6 ay ve adli sicil kaydında da belirtilmiyorsa hiçbir sorun olmaz gönül rahatlığıyla başvurabilir:)
-
@ncbb evet hagb kararı adli sicil kaydında gözükmez bunlar için tutulan özel bir dosya var sadece sorusturma ve kovusturma da hakim ve savcıların bakabildiği ama emniyet kayıtlarında da çıkıyormuş bu yuzden poem ve infaz kurumunda eliyorlarmış
-
@emirkarahanli hagb kararları bazı durumlarda adli sicil kaydında gözükür hocam, bu konuda tam bir bilgim olmamakla birlikte gözüken adli sicil kayıtları biliyorum. İşlenilen suç ve cezası yazmaz ama sadece hagb kararı olduğunu belirtir adli sicil belgesinde.
-
@Marshallgil Bu kurumun amacı sanığın lekelenmemesi olduğu için gösterilmiyor. Sizinki cezanın ertelenmesi olabilir. Kontrol ettik temiz