VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
@emirkarahanli hocam zaten her durumda gözükür demiyorum farkındaysanız:) hiç temiz olmayan adli sicil belgesi aldınız mı bilmiyorum fakat hükmün açıklanması geri bırakılması 5 yıl ve karar tarihi yazdığına adım gibi eminim :d sizinki temiz ise sevindim herhangi bir sorun teşkil etmiyor daha öncede belirttiğim gibi
-
@ncbb başkan neden muhasebe?ben malıye mezunuyum malıyeyı hallederim diye sectım.muhasebe daha mı kolay oluyor
-
@kaptanbarbarossa hocam secmeli maliye mı muhasebe mı tavsıyenız ne?
-
@crowdıngout hocam ben bu sınava 2 kere girdim ilkinde bu sürece yeni başlamıştım 3-4 ay çalışmayla maliyeyi seçmiştim maliyeye güvenip 21d 19 y yaptım zaten barajıda geçmiştim yapılmayacak değil ama muhasebe ortalamayı yükseltir
-
@crowdıngout arkadaşım ben sınava girmedim ben de yorumlardan bilgi edinmeye çalışıyorum muhasebe mi maliye mi dersen olay gayet basit hangisinde iyiysen ona odaklan özetle ben de senin gibi aday adayıyım
-
@ncbb genel yetenek kısmının zorluk derecesi nasıldı kardeşim ve bölümün içeriği hakkında fikir verebilirsen çok müteşekkir olurum.
-
@sofuoglu valla hocam sayısal kafan kuvvetli ise sıkıntı yok diger türlü sıkıntı. alesten kolay fakat her soru 1 dk olunca sıkıntı
-
Arkadaşlar geçen sene bu sınava hiç çalışmadan kendimi denemek için girmiştim öncelikle şunu söyliyim bu sınavın hukuk,iktisat,muhasebe/maliye bölümünü kpss a grubu sınavlarına hazırlanan biri rahatlıkla yapabilir ancak ing ve gy bölümü gerçekten zorlayicidir.Geçen sene bu sınava yaklaşık 3700 kişi girdi ve yine 150 kişi mülakata cagrilacakti ve 120 civarı kişi çağrıldı yani o kadar kişi içinde o ing sorularını yapabilen sadece 120 kişi civariydi.Ingilizcesi iyi olanlar bu sınavda büyük avantaja sahip ayrıca Vakıfbank alandan iyi yapıp ing kalanlara uzmanlık teklifi yapmıyor,ing geçip alandan 1 dersten barajı gecemeyenlere ve müfettişlik mulkatinda elenenlere teklif yapıyor lafı biraz uzattım ama bence ing iyi olanlar mutlaka şansını denemeli ama ing temeli olmayanlar için 2 ayda calisilarak geçilecek bir ing sınavı değil verilen 90 tl ye ve harcanan zamana yazık olur.
-
Arkadaşlar böyle bir ifade var ilanda başarısızdan kasıt nedir aceba, mükatı geçemeyen herkes yani işe alınmayanların hepsi birdaha başvuramıyor mu yoksa örneğin mülakattan 70 i geçip sıralamaya giremiyorsa bu kişilerde birdaha başburu yapamayacak mı?
Bu durum sakıncalı diyelim 5 kişi alacak mülakatta 20 kişi var diyelim bunların 10 tanesi tam istediği gibi ancak 5 ini alabileceğinden diğerlerini eleyip birdaha sınavada almaması mantıksız değil mi?
"Daha önce Müfettiş Yardımcılığı sınavı başta olmak üzere Bankanın işe alımla ilgili sınavlarından birine katılmış olup, sözlü sınav aşamasında başarısız sayılmamış olmaları " -
Arkadaşlar o konunun kurum tarafından tam anlamıyla çözüldüğünden bile emin değilim. 3. kez sınava katılan bir arkadaş vardı. Birinde yedeklere kalmıştı, ikincisinde yedeklerde dahi yoktu, oysa sistemde sınavdaki başarısız durumunda 1 kez gözüküyordu. Tekrar sınava girdiğinde sormuşlar kaçıncı girişin diye? O da demiş, 3. kez giriyorum, diğerlerinde bunlar oldu. Sonuç olarak komisyondakilerde şaşırmış. Benim anladığım kadarıyla, yedek ve asil listeye kalanları sistem başarısız saymıyor, diğerlerini başarısız sayıyor. Yoksa herkese 70 verip geçirdiklerinden kimse başarısız sayılmaz
-
Bayağ zor bi sınav bizleri bekliyor, geçen yıl ki gy sınavının zorluk seviyesini hatırlayan var mı? Problemler, sözel mantık soruları vs ne derecede zordu
-
arkadaşlar sınav konuları arasında bankacılık hukuku da var
bunla ilgili nasıl bir kaynaktan faydalanabiliriz -
700lü başvurulara ulaşılmış
-
@Marshallgil Az katılım olcak hocam heralde kimse yorumda yazmıyor halkbank sınavında yorumlar havada ucuyodu
-
muhasebeyi mi maliyeyi mi seçeceksiniz arkadaşlar genel kanaatleriniz ney? muhasebem iyi ama bankacılıkla alakalı ters bilanço tarzı sorular gelebilir diye maliye seçeyim diyorum. sizler ne düşünüyorsunuz?
-
Geçen sene ki gy sınavının soru tarzları ve zorluk derecesiyle ilgili bilgi verecek bi kardeşimiz yok mu?? 700 mü? Çok azmış 6 ocağa kadar 2000-2500"ü anca bulur heralde, haklı insanlar başvurmamakta geçen yıl 150 kişi mülakata çağırılacak diyip 120 kişiyi anca buldular, bnm 2 arkadaşım kazanmıştı ikisininde kpss puanı 95 üstü yds 75-80 arasıydı.(kazanan 120 kişinin hepsi böyle değildirde tabi)
-
Arkadaşlar Vakıfbank başvuru konusunda çok hassas kargoya verdiğiniz basvuru kağıdını imzalamayı unutmayın ayrıca kargoyu Vakıfbank ın sitesinde belirttiği gibi yollamaya özen gösterin geçen sene 5000 e yakın başvuru olmasına rağmen 3700 kişinin başvurusu kabul edilmişti
-
@iyimser16 gy tamamen problem,sayısal ve sözel mantıktan oluşuyor sayısal ve sözel mantik soruları alesin 1-2 altında sorular ama sürenin az olması işi baya zorlaştırıyor,problemler ise kpss seviyesiyle aynı hemen hemen her problem çeşidinden bir soru gelmişti geçen sınavda
-
Süreyi iyi ve ekonomik kullanabilenin başarıya ulaşabileceği bir sınav gibi duruyor.Benim gibi problemlerde çok vakit harcayan ve sıkıntı çekenler için sürenin az olması çok kötü.Sınava 2 aylık bir zaman var artık elimizden geldiğince zayıf olduğumuz alanları azami bir seviyeye indirip sınava hazır girmeye gayret edeceğiz.Herkesin Allah yardımcısı olsun.
-
Sofoğlu, hocam aynen, problemlerde bende seninle aynı durumdayım ama ingilizce yds 75 üstünde sınava kadar pratik yapıp, 30 dkde 40 ingilizce sorusu biter inş, bayağ kazık bi sınav olacak Cvp veren kardeşimede çok tşk ederim eline sağlık