VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
istanbul uzmn yrd. için 60puanla mülakata çağrılan olmuşmuydu ?
-
sınava girip de yerleşemeyen puan yüksek olan özellikle mülakat sonucu hala dönüş almayan arkadaşlar bilginiz olsun vakıfbank yeterlilik sınavlarını yaptı özellikle tayinler için yeterlilik sınavı bekleniyordu.. Tayin bekleyen çok arkadaş var ondan sonra size dönüşler olabilir
Not : Geçen sene ocak gibi çağırılan arkadaşım var şahsen tanıdığım -
@totti 65 puanla hala çağrılma durumu olabilir mi yani ?
-
67 puanım var ancak hiç
Umudum yok ️ -
teşekkürler üstad
-
74 le cagrilmadim 63 le cagrilan duymustum
-
@teklif-eğrisi cok saçma gercekten
-
Ben de 72 ile çağrılmadım ikametgah Ankara
-
ankaraya 3.bölge istanbula 6.bölge müdürlükleri kuruluyor buralara muhtemelen tecrübeli personeller kaydırılacak ancak onların boşalttığı yerler için ihtimal var BENCE. Guy mülakatları açıklandı istifalarda olacaktır o yüzden beklemekle bişey kaybedilmez ama kimseyi de boşa ümitlendirmek istemem
-
Arkadaşlar 20 kasım için eğitim atananlardan ankara için gönderilecek olup eğitime iatanbulda katılmak isteyen var mı yer değişikliği yapabilecek ?
-
@üyeadı5 öyle bi imkan varsa değiştirmek isterim ben
-
@heisenburger hocam var öyle bir imkan ben anko için katılmak istiyorumisteyen ist a verdiler ve kontenjan dolu olduğu için ancabir becayiş gibi yapılabiliyor
-
2018 yılı müfettiş yardımcılığı sınavı için bismillah.. İnşallah gönlümüze göre olur. Ben çalışmalara başladım arkadaşlar, var mı ciddi ciddi hazırlanan başka?
-
Bu sene sınava tek giricem heralde
-
@pantheon1 hocam bu sene için ayrı bir başlık var
http://forum.tercihiniyap.net/topic/3308/vakifbank-müfettişlik/81