VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
@feristah benim bir arkadaşım da geçen sene aralıkta arandı.
-
Mevcut işim dolayısıyla ben feragat ettim. İstanbul Halkalı Mali Tahlil için. Yedek aranacaksa şimdiden hayırlı olsun
-
Arkadaşlar hem Vakıf'ta işe başlayıp hem de Sgk ve Guy mülakatına girecek olan arkadaşlar nasıl izin almayı düşünüyor. Benim gibi bu konuda dertli olan var mı
-
beni aradılar yarın gel başla dediler evrak teslimi yapanlar bayramdan önce iş başılar var haberiniz olsun
-
@totti hocam biz şimdi gidip napacaz eğitim görmedik bişey görmedik
-
@MET hocam bi şekilde halledersiniz diye düşünüyorum en kötü sağlık raporu.
-
@abba10 işte sağlık raporunu nasıl alacaz mesai saatlerinde çalışıyor olacağız birde.
-
@MET ...
-
Bayram sonrasında başlayacaklar arandı mı ik dan hiç?
-
herkese iyi bayramlar
bayram öncesi başlayıp da maaş hakkında bilgisi olan var mı?
bu ay yatacak mı?
maaş ödemesi 1 i olmasına rağmen gelen giden yok -
maaşlar yatmadı kesinti olacak denmişti sanırım ondandır @totti
-
Başlayan arkadaşların yatmış konuştuklarımdan.
-
Benim de yattı arkadaşlar sicil sırasına göre bayramdan önce başlayanların yatacağı söylendi
-
Arkadaslar ise baslamak icin ne kadar ek sure veriyorlar. Cunku ben baska ile tasinmak zorundayim daha ev falan tutmam lazim nasil yapacaz bilgisi olan var mi? Ve bir de baslayanlarin yatan maasi ne kadar acaba?
-
@said çarşamba günü arandım yarın gelin dediler perşembe sabahı işbaşı yapmış oldum , bence biran evvel gideğiniz yere yerleşin
-
Calisan arkadaslar yatan maaslar ne kadar ve egitim ne zaman yapilacak
-
Arkadaslar vakifbank uzman yardimciligi mi guy mu ? Hangisj sizce iyi ve nedenini de aciklarsaniz sevinirim. Gorusleriniz benim icin onemli.
-
arkadaslar vakifleasing icin mulakat daveti alan varmi
-
@klapaceus davet yollamaya mi baslamislar tekrardan
-
arkadaşlar bir sorum olacaktı. Vakıfbank ilana çıkıyor mu yoksa vakıf kariyerdeki cvlerden sınav daveti mi yolluyor ?