VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
@samet06 onca totemden sonra olmadı bu : ) Allah yolunu bahtını açık etsin kardeşim emeklerini en kısa zamanda daha güzel yerlerde alasın inşallah ..
-
@samet06 evet hocam senin totemlerin yuzumuzu cok guldurmustu ,Allah da seni mutlu etsin daha iyileri olmayan butun arkadaslarimizin olsun ,Allah yolunuzu acik etsin
-
Totemler tutmadı kazanamadık da ama kazananlar yemek kahve tatlı vs ısmarlarsa yeriz. Totem benden ısmarlama sizden olsun
-
@sasasa evet sabah istanbul icin arandım
-
@samet06 inşallah en kısa zamanda emeklerinizin karsiligini alirsiniz
-
İstanbul için az önce arandım
-
istanbul için arananların neresi ve hangi departman @menkul_kiymet @optimum
-
evrak teslimi için tam ne kadar süre verdiler
işe başlangıç için bayram sonrası olacak muhtemelen dediler bana -
@totti @gorkemsır 1 hafta süre verdiler, işe başlangıç zamanını sormadım hocam yer istanbul g.müd. ek hizmet binası, kredi teklif tahsis departmanı, bu evraklar hakkında e-posta alanlar var mı? bana hiç bi bilgi gelmedi evraklar hakkında.
Edit: evraklar hk. mail ve tebligat geldi
-
İstanbula atananlar ile whatsapp grubu kurabiliriz. Evraklar hk. E-posta şimdi geldi.
-
@optimum kac puan almistiniz
-
@gorkemsır beni istihbarat bölge müdürlüğünden aradılar sadece pozisyonu -mali analist-
söylediler. işe başlama tarihi belli değilmiş. -
@menkul_kiymet İstanbul için whatsupp grubu kurulacaksa bende dahil olabilirim.
-
İstanbul Uzman Yardımcıları Whatsapp grubu için özelden yazabilirsiniz, dayanışma ve bilgi paylaşımı konusunda yararlı olur. Belki aynı binada farklı katlarda çalışıp öğle yemeklerinde beraber vakit geçireceğiz, belki farklı adreslerde olacağız. Şehir dışından katılanlar açısından da güzel bir platform olur.
-
arkadaşlar göreve hemen başlarsak SGK- Guy mülakatı için izin alabiliyor muyuz bilginiz var mı ?
-
bayram öncesi başlarsak personel maaşları ne zaman ödeniyor bize çalıştığımız gün kadar mı ödeme yapılacak yoksa başlangıç için ödeme ya da yardım yapılıyor mu?
-
.........
-
@MET Bunu ben de çok merak ediyorum. SGK ve Vergi mufettisligi mülakatlari olacak. Yani bunlara bir şekilde girmem lazım..
-
@Relativity Gideriz elbet mazeret izinleri var sonuçta
-
Ben de kobi krediye atanmisim. Mail geldi fakat aranmadim. Sabah grupta paylasilan numarayi aradigimda haftaici aranirsiniz rahat olun dendi @Relativity bankaci olarak emekli ol kardeş nolcak