VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
Arkadaslar merhaba kazanan arkadaslar hayirli olsun kazanamayan arkadaslar umarim sizlerde guzel yerlerden teklif alirsiniz.Surec bittigine gore mulakatta neler sordular nasildi bilgi verebilir misiniz.Muhtemelen subatta yine sinav acilcak cunku
-
-
@summer kardeşim mülakat zamanı aslında konuşuldu bunlar ama herkes geriye gitmek istemeyebilir . Mülakat için hazırlığınızi en başta banka yapısını öğrenmekle yapın. ( yönetim kurulu ,banka ortakları , çalışan sayısı vs ) Mülakatta 2 komisyon oluyor ve sorulan sorular aslında komisyondan komisyona değişebiliyor , bunu gördük . Diğer bankalara nazaran daha çok sohbet havasında geçen mülakatlar da oldu , sorularla boğulan adaylar da. Bu noktada olabildiğince kendiniz mülakata yön vermeye bakın çünkü ne kadar sessiz kalırsanız o kadar çok soruyla karşı karşıya kalıyorsunuz ( benim gibi ) . Gördüğüm kadarıyla en başta bakılan şeylerden birisi de banka personeli olma arzunuz , bunu ne kadar fazla gösterirseniz sonuca o kadar yakınsınız demektir. Burada benden daha profesyonel arkadaşlar var tabi , bunlar benim nacizane görüşlerim. Bu yazıda eksik kısımlar mutlaka vardır çünkü ilk mülakatımdı , şükür olumlu sonuçlandı. Seneye buraya girip de süreci merak eden bir arkadaşa bile bu yazı yardımcı olursa ne mutlu Meslektaşlarımı tebrik edip , olumsuz sonuçlanan arkadaşlarımın da bizden daha iyi yerlere gelmelerini temenni ediyorum. Sürece 2018 yılında dahil olacak arkadaşlar şimdiden beklemeyi göze alsın bu arada ...
-
@hopa-- Cok tesekkurler.Sinavdan elenince takip etmedim sayfayi paylastiysaniz yine bakarim gecmis sayfalara.Hayirli olsun size de.2018 sinavina girecek bizler icin arkadaslar paylasabilenler olursa cok iyi olur
-
Vakıfbank voleybol takımının son başarısını, hangi birimde çalışmak istediğimi, nelerle ilgilendiğimi, başka sınavlara girip girmediğimi sormuşlardı sohbet havasında geçmişti. Blogumdan yazdığım yazı hakkında birşey sormuşlar hatta KGF hakkında ödev vermişlerdi o konu hakkında yazı yaz okumak istiyoruz diye.. Sizi ve ilgi alanlarınızı tanımak istiyorlar
-
@menkul_kiymet Tesekkurler :)Vakifbank voleybol takimini mi sordular hic aklima gelmezdi sporla ilgileniyorum falan mi demistiniz?Bir de baska sinavlara girdigimizi soylemek olumsuz dusunmelerine neden olmaz herhalde
-
@summer kardeşim beni de başka kuruma gider misin diye sıkıştırmışlardı devamlı
-
@sasasa Hadi ya orada calismayi cok istedigimizi gostermeliyiz yani.Sizin nasil olumlu oldu mu baska ilginc bir soruyla karsilastiniz mi
-
@summer hocam ben guy olursa gitmem ama daha iyi kariyer imkanı sağlayan kurum olursa giderim dedim. Olumlu sonuçlandı mülakatım. Mülakatı çok iyi geçen bi arkadaşım vardı çağrılmadı nasip diyoruz.
-
@sasasa Anladim o zaman rahat bi ortam tesekkurler verdiginiz bilgiler icin
-
Arkadaşlar sgk hizmet dokum belgesi nasıl alınıyor?edevlette kayıt yoktur diyor daha once hiç çalışmadım ama olayı çözemedim
-
@AndOne hocam sgk ya gidiyosun boş kağıt veriyorlar
-
işkurdan üyelik belgesi nasıl alabilirim daha önce bi yerde çalışmadım
-
@heisenburger Hocam belediyelerde is kur birimi var ,bende calismadim daha once ,orda sizi once kaydediyorlar sonra cikti veriyorlar ya da internetten kayit olup cikti da alabilirsiniz
-
Şubede başlayacak olan arkadaşlar nasıl bı başlangıç yapacaklar bilgisi olan var mı ? Gişede başlama gibi bı ihtimal var sanki.
-
Mühendis olup da atanan var mı acaba? Özellikle bilgisayar mühendisi
-
@hopa-- Hocam memurlarda da konustuk ,bana atandigim sube giseye verileblirsiniz mudurun insiyatifinde dedi bana , ben de bu konuda biz gise sinavini kazanmadik dedim ,is ogrenmek icin bir sure verirlerse eyvallah da eger daha da fazla olursa itiraz etmeliyiz .Ama suan daha basimiza gelmeyen bir konu ,insallah olumsuz seneryalorla karsilasmayiz
-
@forrestxyz hocam Gişe daha kolay açık verilebilecek hata yapılabilecek bir yer baktığınız zaman. İşi mutfağında öğreneceğiz diye o yük yüklenmemeli bize . Bu durum garip olur biraz . Ama dediğin gibi şuanlık bir şey yok inşallah yaşamayız böyle bı durum.
-
arkadaşlar kurum mülakatlarından sonra bankadan feragat edecekler olacaktır boş kalan pozisyonlar için aranma şansımız var mı
-
@feristah kardeşim geçen sene şubatta yedekten çağrılan olmuş. Facedeki grupta görmüştüm