VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
Gk ve soru sayılarını göremedim. Gk yok mu bu sınavda,hangi bölümden kaç soru gelecek?
-
Hukuk mezunları sadece hukuk ve İngilizce mi çözecek yoksa ekonomide çözecek mi tam anlayamadım?
-
-
Sınav yeri hakkında bilgisi olan var mı acaba?
Edit: Buldum tekrar bakınca. Gözümden kaçmış.
-
arkadaşlar memurlar.nette de yazdım bunun sınavı kolay değildir üzer adamı on binlerin başvurup 137/150 kişinin mülakata kalabildiği bir sınavdır uzmanlık yada iç kontr yard. için de mülakata girip elenenleri çağırırlar buna bel bağlamayın derim emin değilseniz girmeyin sonra benim gibi üzülmeyin Herkese şimdiden başarılar.
-
Arkadaşlar bu Halkbank veya Vakıfbank müfettiş yardımcılığı maaşları ne aralıkta net bir bilgisi olan var mı
-
Bu sınavı kaybettik diyelim bir daha girebiliyoruz dimi ? Mülakatta elenmemiş olmak lazım
-
Bir sinavi daha eledik ing yuzunden. Bizi, hicbir halta yaramayan hicbir sey ogretemeden mezun eden, 1-2 yilda hem alan derslerini hem de ing yi halletmemizi bekleyen sistem yerin dibine girsin.
-
banka ingilizcesi için kullanabileceğimiz kitap var mı önerisi olan tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur musunuz(az çok alt yapım var)
-
@davetsiz cok takilmayin hocam, bugun ingilizce olarak bolumu okuyan yds c seviye alamayan cok arkadaş var. Herkes asagi yukari ayni seviyede calismaya devam.
-
@totti yds ye çalış
-
31 mart 2017 'ye kadar askerliğim tecilli bu sınava girebiliyor muyum?
-
@şozunbirnumara girebilirsin
-
@low_profile teşekkür ederim. içim rahatladı...
-
@şozunbirnumara zaten ilanı tıkladığın zaman belli bir yıla kadar erteletmiş olmaktan bahsetmiyor sadece tecilli olmak yazıyor
-
geçmiş yıl çıkmış sorular olan varsa link vs paylaşabilirmisiniz
-
@kaptanbarbarossa geçmiş yıl soruları yok hocam ama size şöyle söyleyim yds için herhangibir cıkmıs yds testine bakabilirsiniz , gy için çıkmış ales mat 1 sorularına bakabilirsiniz iktisat için herhangibir kitaba bakabilirsiniz muhasebe için eger iyiyseniz hiç bakmanıza gerek yok hukuk için ise idari hakimlik kitaplarına bakabilirsiniz maliye için --------------- (bilmiyorum )
-
Muhasebe çok mu kolay oluyor?
-
valla hocam bana kolay geldi 33/40 idi @ismail
-
@ncbb VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı içinde söyledi:
@kaptanbarbarossa geçmiş yıl soruları yok hocam ama size şöyle söyleyim yds için herhangibir cıkmıs yds testine bakabilirsiniz , gy için çıkmış ales mat 1 sorularına bakabilirsiniz iktisat için herhangibir kitaba bakabilirsiniz muhasebe için eger iyiyseniz hiç bakmanıza gerek yok hukuk için ise idari hakimlik kitaplarına bakabilirsiniz maliye için --------------- (bilmiyorum )
Genel yetenek soruları ales seviyesinde mi oluyor yoksa 1-2 tık daha aşağısında mı ? Bilindiği üzere, bazı ales soruları çözülecek gibi değil :dagger: