Halkbank BT Uzman Yardımcısı
-
@pusat Insallah dedigin gibi yarın açıklanır:)
-
Çok bunaldık . Açıklansın artık ya
-
@osenebusene28 Aynen öyle
-
hiçbir seye konsantre olamıyorum ya. bi gözüm kısayollara eklediğim halkbank duyuru sayfası. gel artık iki gözümün çiçeği
-
Yakın zamanda açıklanmayacak arkadaşlar planınızı ona göre yapın boşa beklemeyin
-
@lillard bu kanıya nereden vardınız merak ettim doğrusu.
-
@sabateo insan kaynaklarını arayarak bu kanıya sende varabilirsin
-
Başka alımlara da başvurdum 2-3ay sacede mülakat sonucu beklediğim var. Hala sonuç alamadım. Ondan dolayı ben rahatım. Alıştım artık. :)) şaka bir yana bir hafta içinde açıklanır diye düşünüyorum. Eğer önceki alımlardaki gibi bir takvim izlenecekse bir haftaya açıklanır diye düşünüyorum.
-
266 kişiden 50'si alınacak değil mi arkadaşlar. Kontenjanda değişiklik var mı?
-
@panda Umarım dedigin gibi olur
-
@lillard ben aradım nisanın ilk haftası açıklanacak dediler. Milletin moralini bozma burada boşuna dostum
-
arkadaşlar ben bugün aradığımda ik, Nisan ayı içinde açıklanıp Nisan ayı içinde alım olacağını söyledi. ilk hedef bu hafta sonraki hedef de ertesi hafta.. çok sürmez gibi geliyo bana.
-
arkadaşlar merhaba ben bu akşam halkbankası tarafından arandım mülakatım olumlu geçmiş .Nisanın son haftası oryantasyon başlıyormuş şimdiden kazanan diğer arkadaşlara hayırlı olsun.
-
Az önce bende arandım, benimde olumlu geçmiş. Nisan ayı son haftasında oryantasyon eğitimi verilecek dendi. Kazanan diğer arkadaşları tebrik ederim şimdiden. Kazanamayan arkadaşlar da kısa zamanda gönüllerinde ki işe kavuşurlar inşallah.
-
@cixx_data amin
-
@amaan mulakatiniz hangi gündü
-
1 Mart tarihinde girdim ben mülakata
-
@osenebusene28 Bende bekliyorum kardeşim görüşmemde öyle bilgi aldım. Kazanan arkadaşları tebrik ederim duyuru gelmeden mi arama yapılıyor acaba?
-
@cixx_data tebrik ederim.
-
@cixx_data Kazanan herkes bugün arandi mi bilgin var mi?