Twitter Etkinlik Duyuru Başlığı
-
@underw dostum öğrendim şimdi saat 17:00 de Halkbankası için etkinlik var tag satın almışlar sanırım
-
@kuşçubaşıeşref Acaba yeni ilan için mi yoksa başka bir talep mi keşke bu işleri organize eden arkadaşlar buraya da duyuru girseler bu forumda ciddi bir kitle var nasıl göz ardı ediliyor anlamıyorum.
-
@kuşçubaşıeşref aynen arkadaşlar yarın saat beşte etkinlik var
-
17.00 da gerçekleştireceğimiz halk bankası etkinliği için tag satın alınmıştır.17.00 da ilk tweetle direkt gündemde yer alacağız.Katılım yüksek olursa ilanın geleceğine inanıyorum.Bu ilanın gelmesi hepimizin gösterdiği çaba ile orantılı olacaktır.Bunun için katılımı yüksek tutalım
-
Arkadaşlar toplanan para ile halkbank etkinliği yapmak bana mantıklı gelmiyor,
neden derseniz;birincisi halkbank devletle bağlantılı da olsa özel gibi bir kurum yani ihtiyacı olursa bir yere tabi değil çıkar ilana beklemez, ikincisi yaş faktörü uzmanlıklarda dahil en yüksek 28 yaş -yani herkes bu alımlara başvuramıyor- ve bir diğer şeyse, diyelim ki ilan geldi ve kazananlar iş başı yaptı, yine bu arkadaşlar gelecek her ilan için başvuru yapacaktır.
Benim tavsiyem etkinlik yapılacaksa MHUY , VMY, Deftardar Uzman Yardımcısı vs. kadroları için yapılmalı...
Tabi ki karar çoğunluğun , ben her türlü desteğe hazırım... -
Halkbanktan İİBFyeKadro TAG BU ARKADAŞLAR BAŞLAYALIM!!!
-
@Mahlaki hocam bu başlıktan duyursanız.
-
KpssAgrubu KadroBekliyor
ücretli tag arkadaşlar buyurun
-
Bakanları bürokratları etiketleyerek taleplerimizi iletelim arkadaşlar.
KpssAgrubu KadroBekliyor -
KpssAgrubu KadroBekliyor
1.sıradayız twitterda
ücretli tag arkadaşlar buyurun
-
Merhaba dostlar.
2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı sınavı kılavuzu yayımlandı ve başvurular başladı.
ÖSYM sınav için geçen yıl 200 TL iken bu yıl 246 TL fiyat talep ediyor. Geç başvuru bedeli ise 369 TL!
Bunu bugünün sorunu olarak veya salt bu sınavın sorunu olarak değerlendirmeyin dostlar. Bunun daha ağırı geliyor, KPSS.
Sıradaki hakimlik ve kaymakamlık sınavları. Yine ÖSYM tarafından yapılacak olan MHUY sınavı. YDS, ALES, DGS tüm bu sınavlarda bu fiyat artışlarını yaşatacak bu kurum bize. O nedenle lütfen hassasiyet gösterin.
Hiçkimse sizin hakkınızı sizden daha iyi müdafaa edemez.Konu ile alakalı haberimiz. Hemen her noktaya değinmeye çalıştık. Her şeyi dile getirmeye çalıştık.
Yazıyı şimdi aşağıdaki hesaplardan paylaştım dostlar.
https://twitter.com/tercihiniyapnet
https://twitter.com/TY_WilfPareto
Bu iki hesaptan retweet ederek ve kendiniz de paylaşım yaparak özellikle Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ı ve yakın çevresindeki büyüklerimizi etiketleyerek paylaşın. Ne kadar çok sesimizi duyurursak o kadar geri adım atılma ihtimali olur.
CİMER veya başka tip organizasyon önerileriniz olursa dostlar istişare edelim ve kesinlikle sessiz kalmayalım. Ekonomik koşullar ortada, ailelerimizin durumu ortada. İşsizlik sürecimiz uzadıkça bu maliyetler manevi olarak da daha ağır gelmeye başlıyor. O nedenle bunu hepimizin sorunu olarak görerek hassasiyet gösterin.
-
11.01.2019 Cuma günü saat 20.00 da twitterda guy ve dguy mülakat tarihlerinin açıklanması için etkinlik yapılacaktır. Paralı tagdır lütfen katılım gösterelim.
-
Yarım saat sonra twittera.
-
"İİBFmülakat BekliyorSnBakanım" tag bu arkadaşlar buyurun
-
Dguy ve guy için bir şeyler yapılmalı. Süreç sınava girenleri olumsuz etkilediği kadar, 2019 yılında sınav açılma umutlarını da suya düşürüyor.
-
Twitter Etkinlik Başlığı;
Açılalı 23 gün olmuş,
Atılan ileti sayısı 55
Sayfa Görüntüleme Sayısı; 2.300İstihdam Uzman Yardımcılığı Başlığı;
Açılalı 13 gün olmuş,
Atılan ileti sayısı; 334
Sayfa Görüntüleme Sayısı; 18.800RTÜK Uzman Yardımcılığı Başlığı
Açılalı 22 gün olmuş,
Atılan İleti Sayısı; 221
Sayfa Görüntüleme Sayısı; 13.200söyleyeceklerim bu kadar.
-
Arkadaşlar yaklaşık 70-80 tweet attım lütfen duyarlı olalım sayı artsın sesimizi duyuralim
-
Biz iibfliler nedense hiçbir zaman öğretmenler kadar birlik olamadık. Belkide bu yüzden göz ardı edildik. Biz iibflilerde öğrenilmiş çaresizlik var galiba ne yaparsan yap sonu boş algısındayız. Ama olsun Rabbim emek verenlerin hakkını zayi etmeyecektir inşallah. Bu yıl kpssA puanım olmasa da bir iibfli olarak iibfli arkadaşlarım için her türlü etkinliğe varım.
-
Sayin Bakanim ben bir İİBF'liyim deyip yazar kasa firlatsak bakanligin onunde acaba ulke krize girer mi?
-
Berat Albayrak Twit atmış cevap verip hem mülakat tarihlerinin açıklanmasını hem de mhuy duy vmy ilanlarını isteyelim