RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
-
@amaan Hocam, aramak ya da mail atmanın sonuçların açıklanmasını hızlandırdığı tarihte görülmemiştir. Elbette herkes merak ediyor ancak bu tür faaliyetler bunu sağlamaz. RTÜK sınav sonuç açıklama yönünden ender ve net bir kurumdur. Biraz daha sabırla bu işi daha rahat çözeriz.
-
@bluephantom sonuçta devlet kurumu ve memurların çalıştığı bir yer olduğu için yan gelip yatma işi çok yaygındır bu işlerde herhangi bir kuruma gitseniz bunu farkedersiniz
-
@amaan Hahaha. Hocam bunu elbetteki biliyorum. Benim ailem memurdu fakat bu şekilde arayarak işler hızlanmaz. Bilakis kendilerine bahane bile vermiş olabilirsiniz. Size cevap vermekten işimizi yapamıyoruz diyebilirler.
-
@bluephantom hayır baskı yapılmadıkça zaten kimsenin umrunda değil kafası olur memurda bu hep böyledir sürekli aranmak istemez kafası rahat olsun ister yayınlayalımda bitsin şu aramalar derler
-
@amaan makam imzalamadıkça memurlara baskı yapmanın bir anlamı olmadığını düşünüyorum. oradaki memurlar "efenim çok baskı var" diye makama çıkıp haber veremezler bile. Komisyon toplanıp kazananları imza altına aldıysa Başkanın imzası bekletiliyordur onu hızlandırmanın yolu da özel kalemi aramaktan geçer. oraya yüklenmeliyiz bence
-
@amaan Hocam mevzuat zaten fazla uzatmalarına izin vermiyor. Kaldı ki kafalarına göre bekletemezler. Muhtemelen imza bekleniyor. Atılır atılmaz açıklarlar merak etmeyin.
-
Açıklansa da süreç bizi kangren etmese keşke...
-
@bluephantom memurlar işi hallettikten sonra başkan yada kurul üyeleri aman boşverin ya az takılak nasılsa imzalarız beklesinler diyecek halleri yok arkadaşlar alt işi bitirdiği an imza 1 saniyelik iş.
-
@amaan Hocam öyle olmayabiliyor. Kurul başkanı ve diğerleri yurtdışında ya da başka işlerle meşgul olabiliyorlar. Neyse umarım kazanırsınız. Her mesaj yazıldığında arkadaşlar heyecanlanıyor. O yüzden bunu sonlandırıyorum.
-
Bugün için de umudu keselim bence
-
Evet ama çok şaşırtıcı, neden bu sefer böyle uzattıklarını anlayamadım...
-
@milagros geçen hafta bi arkadaşa en geç pazartesi demişlerdi şimdi belirsiz diyorlar :((
-
@luminous aradığınız da öyle mi dediler hocam
-
@luminous aradınız mı hocam siz?
-
Bence bu bir türlü tamamlanamayan seçim süreci etkili olmuştur. Çünkü bildiğim kadarıyla YSK'nın RTÜK ile müşterek hareket etmesi gereken durumlar oluyor.
-
Aramadım grupta arayan ve buraya yazanlardan yola çıkarak söylüyorum.
-
@luminous öyle bir şey söylenmedi ki grupta. Bugün bekleniyordu ama yine açıklamadılar. Kesin olarak 7. gün denmişken belirsiz bir tarihte açıklanacağını düşünmüyorum ben açıkçası. Bugün ya da yarın açıklamaları gerekiyor artık
-
Bakın burda dendi. Eskş gönderilerde görebilirsiniz. @akademili, içinde söyledi: RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
Komisyon değerlendiremeleri devam ediyor, cumaya kadar açıklanır, cuma olmazsa en geç pazartesi açıklanır dendi.03122975328 den bilgi alabilirsiniz..
-
@luminous o söylendi zaten. Ben “ne zaman açıklanacağı belli değil” diye bir şey söylenmedi demek istedim
-
Burdan da belirsiz olduğunu anladım hocam. Kafama göre bi fikir belirtmedim @akademili, içinde söyledi: RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
0312 297 5328 ı arayın arkadaşlar.Ben aradım ;"Baya arayan var,değerlendirme devam ediyor,net bir şey soyleyemiyorum ,bugün açıklanmaz derim 2 saat sonra açıklanır o yüzden belli olmaz" dendi..Aramanın işe yarayacağını düşünüyorum.