RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
-
Aramaktan zarar gelmez arayalım arkadaşlar..Başkanların bu sürece bakış açısı çok önemli.Eski başkan işe alım sürecinin biran önce bitmesi için hızlı çalışıyormuş.Demekki yeni başkan Bey bu konuda çok da istekli değil..!
-
@akademili Haftasonu kurul Cenevre deydi, dün ise eski baskanın annesi vefat etmis başkan oradaydı haberlerden gördüm .Bu sebeplerden ötürü olabilir
-
@kara Belki..Fakat başkan adına imzaya yetkili kişi de imza atabilir.Devredilen imza yetkileri arasında bu da var.
-
@kara evet ama bunlar yönetmeliğin ihlal edilebileceği anlamına gelmez ki ya nasıl bir kuruma giricez insan kazanırsa bile sevinemicek işleri kaypak kaypak yapiyorlarsa böyle
-
@amaan Kısayoldan tanışmış olduk hocam. Avukat adaylarını göreve çağırıyorum xD
-
@akademili onu bilemiyorum tabi haberlere göre yorum yaptım sadece
-
Zaten süreç yorucu bir de bir ay açıklanmasını bekliyoruz
-
Yönetmelikte açık hüküm varken nasıl aşabiliyorlar anlamış değilim
-
Ben aradığımda komisyon değerlendirmelerine devam ediyor tarzında bir şey denmişti. Yani liste hazır da imza bekleniyor gibi bir durum yok sanırım
-
Komisyon değerlendirmesi devam ediyormuş, elimizden gelen birşey yok, sizden farklı değiliz şu an dedi konuştuğum kişi.
-
@rmazandavulcusu bilgilendirme için teşekkürler. Bu süreç biraz uzayacak gibi
-
Arkadaşlar kurumda çalışan birinden duyduğuma göre haftaya açıklanicakmis başkan şuan istanbuldaymis belki bir ihtimal dönerse bu cuma açıklanırmis ama haftaya yüksek ihtimal .Bu ne ya cidden bune napiyolar anlamak zor
-
Hayret bir şey.Ortada bir yönetmelik var..Madem uyamıyorlar yönetmeliği değiştirsinler biz de 7 normal gün mü iş günü mü onu oturup tartışıyoruz.
-
@nur321 valla bugün itibariyle 7 iş günü dahi dolduğu için gün/iş günü tartışmasının da bi anlamı kalmadı
-
Bu kadar sürüncemede kalınca insan şüphe duyuyor!... Torpillerin savaşı mı var ne?
-
Ben yönetmelikten haberim olmayarak mülakat günü sonuçların ne zaman belli olacağını orada bizi yönlendiren insan kaynakları görevlisine sormuştum ve mülakatlar bittikten 3-4 hafta sonra açıklanabileceği cevabını almıştım. Bu kadar insan yönetmelik tartışıp kurumu arayıp bilgi almaya çalışırken herhalde ben yanlış anladım diyerek susmuştum şimdiye kadar ama şimdi o çalışanın değerlendirmesi doğru olabilir diye düşünüyorum.
-
@öfkeli ben de orada yonlendiren kisiye sordum haftaya aciklanir muhtemelen demisti. Bekleyecegiz artik yapacak bir sey yok tabi.
-
Bugün yazan da yok.Hevesler kırıldı galiba.
-
Sanırım iş başı yapanlar Ramazan sonu başlayabilecek.
-
@nasibinikolla birisinden mi öğrendiniz hocam öngörünüz mü? Güvenlik soruşturmaları devam ettiğinden mi açıklamıyorlar acaba