Aramaktan zarar gelmez arayalım arkadaşlar..Başkanların bu sürece bakış açısı çok önemli.Eski başkan işe alım sürecinin biran önce bitmesi için hızlı çalışıyormuş.Demekki yeni başkan Bey bu konuda çok da istekli değil..!
RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
-
Aramaktan zarar gelmez arayalım arkadaşlar..Başkanların bu sürece bakış açısı çok önemli.Eski başkan işe alım sürecinin biran önce bitmesi için hızlı çalışıyormuş.Demekki yeni başkan Bey bu konuda çok da istekli değil..!
-
@akademili Haftasonu kurul Cenevre deydi, dün ise eski baskanın annesi vefat etmis başkan oradaydı haberlerden gördüm .Bu sebeplerden ötürü olabilir
-
@kara Belki..Fakat başkan adına imzaya yetkili kişi de imza atabilir.Devredilen imza yetkileri arasında bu da var.
-
@kara evet ama bunlar yönetmeliğin ihlal edilebileceği anlamına gelmez ki ya nasıl bir kuruma giricez insan kazanırsa bile sevinemicek işleri kaypak kaypak yapiyorlarsa böyle
-
@amaan Kısayoldan tanışmış olduk hocam. Avukat adaylarını göreve çağırıyorum xD
-
@akademili onu bilemiyorum tabi haberlere göre yorum yaptım sadece
-
Zaten süreç yorucu bir de bir ay açıklanmasını bekliyoruz
-
Yönetmelikte açık hüküm varken nasıl aşabiliyorlar anlamış değilim
-
Ben aradığımda komisyon değerlendirmelerine devam ediyor tarzında bir şey denmişti. Yani liste hazır da imza bekleniyor gibi bir durum yok sanırım
-
Komisyon değerlendirmesi devam ediyormuş, elimizden gelen birşey yok, sizden farklı değiliz şu an dedi konuştuğum kişi.
-
@rmazandavulcusu bilgilendirme için teşekkürler. Bu süreç biraz uzayacak gibi
-
Arkadaşlar kurumda çalışan birinden duyduğuma göre haftaya açıklanicakmis başkan şuan istanbuldaymis belki bir ihtimal dönerse bu cuma açıklanırmis ama haftaya yüksek ihtimal .Bu ne ya cidden bune napiyolar anlamak zor
-
Hayret bir şey.Ortada bir yönetmelik var..Madem uyamıyorlar yönetmeliği değiştirsinler biz de 7 normal gün mü iş günü mü onu oturup tartışıyoruz.
-
@nur321 valla bugün itibariyle 7 iş günü dahi dolduğu için gün/iş günü tartışmasının da bi anlamı kalmadı
-
Bu kadar sürüncemede kalınca insan şüphe duyuyor!... Torpillerin savaşı mı var ne?
-
Ben yönetmelikten haberim olmayarak mülakat günü sonuçların ne zaman belli olacağını orada bizi yönlendiren insan kaynakları görevlisine sormuştum ve mülakatlar bittikten 3-4 hafta sonra açıklanabileceği cevabını almıştım. Bu kadar insan yönetmelik tartışıp kurumu arayıp bilgi almaya çalışırken herhalde ben yanlış anladım diyerek susmuştum şimdiye kadar ama şimdi o çalışanın değerlendirmesi doğru olabilir diye düşünüyorum.
-
@öfkeli ben de orada yonlendiren kisiye sordum haftaya aciklanir muhtemelen demisti. Bekleyecegiz artik yapacak bir sey yok tabi.
-
Bugün yazan da yok.Hevesler kırıldı galiba.
-
Sanırım iş başı yapanlar Ramazan sonu başlayabilecek.
-
@nasibinikolla birisinden mi öğrendiniz hocam öngörünüz mü? Güvenlik soruşturmaları devam ettiğinden mi açıklamıyorlar acaba