RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
-
okul tarafından verilen aslı gibidir belgesi kabul ediliyor fakat fotokopisi kabul edilmiyor arkadaşlar.
-
arkadaşlar ben başvurmuştum ama başvuru no'sunu bir yere kaydetmemişim dolayısıyla başvuru formunu isterken başvuru no istiyor ve ben giremiyorum. Başvuru no nasıl şekilleniyordu cevap verebilecek var mı? İlk gün başvurmuştum.
-
@nasibinikolla deneye deneye buldum arkadaşlar
-
@nairu24, içinde söyledi: RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
Kurumla görüştüm, e-devlet üzerinden alınan belgenin kabul edilmeme nedeni olarak YÖK ile RTÜK arasında protokol olmadığı için belgelerin doğrulama işlemini yapamadıkları söylendi. Bu sebeple sadece, diplomanın noter, üniversite veya RTÜK onaylı aslı gibidirleri kabul ediliyor. Bilginize arkadaşlar,
Üniversite kabul edilmiyo dediler
-
Arkadaşlar RTÜK Uzman Yardımcısı maaşları ne kadar? Bir de mühendislerin istihdam edilme şekli nasıl? Kurum şehir merkezine biraz uzak. Dolayısıyla servis imkanı var mı? Bu soruların cevabı bilen arkadaşlardan bilgi rica ediyorum.
-
@legolas Ben hafta başında aradığımda bana da üniversiteden aslı gibidir kabul edilir dediler. Size ne zaman aksini söylediler hocam
-
@nasibinikolla RTÜK diğer merkez uzman yrd. ile aynı maaş olarak. Ocak 2019 c seviye dil bekar bir uzman yardımcısı 5600 alır. Mühendisler ya Bilgi Teknolojileri ya da İzin Tahsisler dairelerinde çalışıyor. Servis imkanı var.
-
Başvuru yapanlar başvuru adımları neler bilgi verebilir misiniz, hangi sorular var?
-
İnsan kaynakları mevzuatında böyle bir ibare var: "Üst Kurul personeli, kadro karşılığı sözleşmeli statüde istihdam edilmekte, ücret ve mali haklar dışında 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tâbi bulunmaktadır."
İlan sözleşmeli mi yani, bilgisi olan var mı? @paretowilfredo @aliveli -
@marigold kurumun personel istihdam etme usulü "kadro karşılığı sözleşmeli", yoksa sözleşmeli çalışıyo olup da iş riski olması gibi bi durum söz konusu değil
-
@10711453 Hocam önceki alımda her yıl sözleşme yenileniyor olur da yenilenmezse dışarıda kalınır gibi gönderiler var, o yüzden sormak istedim. İnşallah dediğiniz gibi bir risk yoktur da madem böyle şeyler de olmayacak neden bu istihdam etme şekli izleniyor ki, amacı merak ettim açıkçası.
-
@marigold sözleşmesi yenilenmediği için işten çıkarılan duymadım açıkçası sıkıntı olacak bir şey gibi gözükmüyor şimdilik tabi ilerde nolur bilemeyiz.. 6112 sayılı kanunda öyle geçtiği için kanun değişikliği olmadıkça istihdam usülü değişemiyor malesef.
-
Üst kurul diye sevinirken ilan sözleşmeli çıktı Neye niyet neye kısmet, hayırlısı artık.
-
Öyle bi sey yok sozlesme yenileme filan yok. bildiginiz kadrolu oluyosunuz . Yanlis mi biliyorum @paretowilfredο @Antimülakat @genclerbirlikli
-
@legolas İnşallah öyledir. Ben de mevzuattan okudum.
https://www.rtuk.gov.tr/rtukte-insan-kaynaklari/3701/968/rtukte-insan-kaynagi.html -
@legolas sözleşmeye bi kere imza atılıyor, her sene yenilenmesi olmuyo fiilen ama bazen sözleşmeyi güncelleme vs gibi durumlar oluşursa yeniden imzaya çağırabiliyorlar
-
@legolas emin olamadım ama bir incelemek gerek.
-
Kurumda istihdam edilecek hukuk uzmanları tam olarak ne iş yapıyor? Sadece kurum içi idari işler mi yoksa tv, internet vs. izleme denetleme işlerini de yapıyorlar mı? Kurumu bddk ile karşılaştırsak hangisini önerirsiniz? İnternette Rtük Hukuk uzman yrd.hakkında araştırma yaptığımda ne iş yaptığına ve çalışma şartlarına ilişkin kesin bi bilgiye ulaşamadım
-
Sözleşme kısmına takılmayın arkadaşlar. Bildiğim kadarı ile diğer tüm üst kurullar bu şekilde alım yapıyor hatta trt bile. Bu neden böyle vs bilmiyorum ama 657 kadrodan hiçbir farkı yok. Sözleşme yenilenmeme gibi bir şey söz konusu değil.
-
Kadro karşılığı sözleşmeli personel istihdamı uygulaması üst kurullarda personele yüksek maaş vermek adına uygulanmakta diyr biliyorum. Tabi artık bu durum da söz konusu değil. Malum 666 sayılı khk.