RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
-
@blumpyfyne 3 olması lazım hadi yüklenelim arkadaşlar
-
yazdım ben de bakalım
-
Arkadaşlar tag ı düzeltip yazalım
#RtükMülakatsonuçları -
Yazdık bakalım
-
Katılım nasıl oldu fikri olan var mı ? Stalk yapamıyorum tag'ı..Bu arada 10 kişi bile olsa başkana haber ulaşmıştır o yüzden kısa sürede geri dönüt alacağımızı düşünüyorum..
-
Rtlerle beraber 14 gorunuyor hocam
-
Ben de hesap açıp yazdım, umarım bir etkisi olur
-
@akademili inşallah ya en azindan bir sey söylesinler
-
Arkadaşlar merhaba;
Sonuçların açıklanması için bu kadar çok beklememizin sebebine güvenlik soruşturması dendi. Beni 7 Şubat ta bizim buranın emniyetinden arayıp adres teyit ettirip; hakkınızda güvenlik soruşturması yürütülüyor bir sıkıntı yok gönderiyoruz demişlerdi. Bende mulakattan once ön soruşturma gibi düşündüm başka arkadaşlarda arandıklarını söylediler. Eger bu soruşturma üstten basit birşey değil genel soruşturmaysa, soruşturma iki buçuk aydır devam ediyor diyebiliriz. Genel olarak soruşturmalar beş altı ay sürüyor yani önümüzde biraz uzun bir süreç olabilir gibi. Sizin degerlendirmelerinizi de merak ettim. -
Evet ayni sey benim de basima geldi aylar once polisler ev ziyareti yapmislardi. Ancak sonuc aciklamak icin bu kadar uzun bir zamanin olmasi hakikaten sabir tuketici ve sizin bahsettiginiz gibi kazanani aciklamak icin 5 6 ayi bulacak bir surec varsa yandik demektir
-
Soruşturmanın bu kadar uzun süreceğini düşünmüyorum aylar önceden başladı ise
-
@sönmez hocam mülakattan önce neden soruşturma olsun ki. Başka bir sınava başvurudunuz diyecem ondan haberiniz olmamasi imkansiz. Cok ilginç gerçekten.
-
Yeni yönetmeliğe göre başvuru anında gvs ballata biliyorlar arkadaşlar ama listenin belirsiz olması çok kötü
-
@sönmez ben RTÜK’ü aradığımda bu hafta ya da haftaya kuvvetle muhtemel açıklanır gibi bir şey dendi
-
@milagros ne zaman aradınız
-
Bir sene içinde kamuya atanip güvenlik soruşturması yapilan kişinin o sene tekrar güvenlik soruşturması yapılmasina gerek duyulmuyor diye birşey varmış. Doğru mudur acaba?
-
@milagros hocam ne zaman aradiniz
-
@blumpyfyne @brzezinski dün aradım
-
Umarim dogrudur
-
@sönmez @blumpyfyne @brzezinski Soruşturmalar uzayabiliyor. İşin kötüsü emniyet bilgi de vermiyor. Bu dediğim herkes için değil fakat toplu olarak açıklanacağı için herkes bekliyor. Beklememizin sebebi 2-3 kişi ik nın dediğine göre. Tamamen şans uzayıp uzamaması. @milagros Umarım hocam. O kadar uzadı ki artık kabak tadı vermeye başladı. @jcb913 Kurumlar önce ve sonra da soruşturma yapıyorlar. Eskiden kazananlar soruşturmaya tabi oluyordu şimdi herkesi tutmuşlar.