RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
-
Etklinliğin sonuç vereceğini söylemiştim.Şuan itibari ile kurumda sonuçlara yönelik bir hareketlenme varmış.Yine tam bir zaman verilmedi fakat kısa sürede açıklanacağı tahmin ediliyor.
-
@bluephantom evet bana da öyle dendi, sadece kazananlar için değil mülakata kalan 240 kişi için gvs gönderilince uzamış
-
@akademili arkadaslar ben yeniden paylastim paylasanlar ve henüz paylaşmayanlar da rt lesin lutfen
-
Artık açıklansın. Gerçekten strese girdik, yıprandık belirsizlikten.
-
@akademili bugün de mi yapsak acaba hocam
-
@brzezinski yapalim hocam ama katilim cok az daha fazlasini yapabiliriz bunun icin hesap acsinlar gerekirse
-
@brzezinski Herhangi bir saate gerek yok, aralıklarla herkes yazsın arkadaşlar.Ben de yazıyorum.Aynı metni yazmaya da gerek yok,içimizden geleni yazalım.
-
@blumpyfyne aynen öyle hocam ben de yazıyorum katılımın artması şart
-
Su konuya yazıldığı kadar twitter'dan da yazılsa keşke. Ne kadar erken açıklanırsa kârdır. Elimizden gelen sadece twit atmak malesef. Onu yapalım bari.
-
Başkanın twitlerinin altına da mı yazsak?
-
@brzezinski bence daha etkili olur
-
@jcb913 yazalim topluca bence de
-
Ben attım ne kadar çok olursa o kadar iyi olur arkadaşlar
-
@brzezinski aynen olur tabi
-
@jcb913 yok hocam başka hiçbir şey yoktu
-
@milagros umarım öyle olur
-
Herkese merhaba. Twitterda biraz daha baskıyı artitirsak güvenlik soruşturmasını hızlandırabilirler mi. Ben aradığımda bana da aynı şeyi söylediler çünkü. Hatta bir kaç ay daha sürebilirmis.
-
@jcb913 bugün mü dendi
-
Gvs sürecine müdahale edemezler ama birkaç ay çok fazla en azından sonuçları açıklayabilirler biz tweet atmaya devam edelim.
-
@brzezinski hayır hocam. İki gün önce söylendi