RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
-
artık umudu kestik sanırım, kimse bir şey yazmıyor
-
Çalışan birinden duyduğuma göre (kesin olmamakla birlikte) üyeler ve başkan şehir dışında yine ,sonuçlar ay sonuna kalmış yani haftaya artık hangi gün açıklarlarsa...
-
Başkanın paylaşımlarına bakılırsa hiç şehir dışında gibi durmuyor ama bilemiyorum umarım haftaya sarkmaz
-
@luminous bende tam onu yazacaktım .Kurumda birilerini ağırlamış ama bende bir arkadaştan bu ayın sonunda açıkalanacağını duydum
-
@amaan inşallah sonuçları komisyon ve başkan değerlendiriyordur da burada olduklarında açıklarlar. Trt'nin şaibeli sınavındaki gibi süreç baya uzadı. Sonradan alınan duyumlara göre trt de listeler bir yerlere gitmiş ve onay alındıktan sonra açıklanmış. Umarım bu daha şeffaf ve hakkaniyetli bir süreç sonunda liyakat gözetilerek açıklanır.
-
Üyeler ve başkan bugün meclisteymiş arkadaşlar şehir dışında değiller
-
ben bugün bedelli askerlikle alakalı bilgi almak için aradım ve bu sebepten dolayı da ne zaman açıklanacağına dair konuştuk. sağolsun oradaki görevli samimiydi ve anladığım kadarıyla insan kaynaklarındakiler hakikaten bilmiyor ne zaman açıklanacağını
-
Güvenlik soruşturması tamamlanmamış adaylar varmış onların sonuçlarını bekliyorlarmış.Süreç biraz daha uzayacak gibi.
-
@akademili bunu insan kaynakları mı söyledi? Açıklandıktan sonra güvenlik soruşturması olmayacak mı hiç.anlayamadım.
-
@akademili Hangi kaynaktan öğrendiniz? Herhangi bir Güvenlik soruşturması formu teslim etmedik yani güvenlik soruşturmasıyla alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum.
-
24-27 Nisan tarihleri arasında da Antep ve Urfa'da İletişim Çalıştayı var. Sonuçları 1 hafta daha ileri atar bu durum. Kurumda çalışan tanıdıkları olan arkadaşların yazdıkları ile aynı yönde. Yani 29-30 nisan gibi gözüküyor
-
@yahak oradan da ertelenir Ramazan ayını bulur
-
Canlar, yaklaşık 40 dk önce aradım. Halen 2-3 kişinin gvs si bekleniyormuş. Bu yüzden açıklanmıyor anlaşılan. Yani kurulun değerlendirme süreci diye bir durum yok tahminim.
-
Bilgilendirme için teşekkürler. O zaman açıklandıktan sonra kazananlar hemen işbaşı mı yapacak acaba.
-
@luminous Rica ederim. Hocam önceden mayıs ayı dendi ancak gvs süreci bunu çok belirsiz kıldı. Gelir gelmez açıklanır tahminim ancak işbaşına bir şey diyemiyorlar zira sürecin ne kadar süreceği tamanen kurumun inisiyasifi dışında.
-
Değerli arkadaşlar; Kuruldan yetkili bir kişi ile görüştüm.Durum tam olarak şöyle; %80 bu hafta da açıklanmayacak ve gecikme olmasının temel sebebi, önceden sadece kazanlar için soruşturma yürütülüyormuş(yani 60 ) kişiye fakat bu yıl sistemde bir değişiklik yapmışlar mülakata kalan herkes için soruşturma yapılıyormuş (240 kişi).Bundan dolayı bir gecikme varmış.Sosyal medya üzerinden(twitter) uygun bir dille Başkan Bey'e yazılırsa eğer bazı şeylerin hızlanabileceğini dile getirdi.Bilginize..
-
Biz Rtük İK ya ulaşamıyoruz siz kurula ulaşıyorsunuz Maşallah,gayretiniz için teşekkürler. Eskiden ilan çıksın diye sosyal medya etkinlikleri düzenlerdik şimdi açıklasınlar diye düzenliyoruz ama şahsi kanaatim güvenlik soruşturması bekleniyorsa Başkan Beyin de yapacağı bir.şey yoktur. Soruşturmalar bitince onlar da açıklarlar herhalde
-
@yahak Kendime ve herkese faydalı olabilmek için ulaşabildiğim yerlere şartları zorlayarak ulaşmaya çalışıyorum ve bunu herhangi bir art niyet gözetmeksizin yapıyorum..Teşekkürünüze teşekkürler
-
Başkana yazsak daha iyi olmaz mı süreci hızlandırmak adına @Akademili hocamın da yazdığı gibi
-
@brzezinski söyledim ama pek ciddiye alınmadı..Sgk da başkana yazarak sonuçların açıklanmasını erkene aldırdılar.Bu konularda kollektif davranmak lazım..