Paretowilfredo Hesabıyla Alakalı Zorunlu Açıklama
-
Merhaba dostlar. Bir troll saldırı vakası ile karşı karşıyayız. Bir kendini bilmez çeşitli varyasyonlarla benim adıma "paretowilfredo" olacak şekilde hesaplar açmaktadır.
Benim şahsi hesabım olan https://forum.tercihiniyap.net/user/paretowilfredo hesabı dışında yazılan iletiler, şahsınıza gönderilen/gönderilecek mesajlar kesinlikle benden ve benimle alakalı değildir.
Bu nedenle dikkatli olmanızı öneriyorum dostlar. Herhangi bir yakışıksız davranış sergilenebilir veya başka amaç ve saiklerle bu hesaplar tarafınıza ulaşabilir.
Malesef böyle "değişik" varlıklarla da sürekli uğraşmak zorunda kalıyoruz.Tüm foruma saygı ile duyrulur.
-
hadi hepimiz işsisiz de bunu yapan cidden işsizmiş...
-
@foucault Dostum her gaye ile yapılmış olabilir bu. Adımızı kullanarak menfaat sağlamak isteyen ya da olmadık davranışlarla adımızı karalamak isteyen vs. her şey olabilir. İtibar etmeyin lütfen.
-
@paretowilfredo ustat taklitlerimden sakinin diyorsunuz yani
-
Birilerinin bayaa zoruna gidiyor hocam anlaşılan. Bilgilendirdiğiniz için sağ olun
-
@sbf1983 Güldürdün dostum
-
@north-remembers Öyle görünüyor dostum malesef. Ancak yapacak bir şey yok tedbirli olmak dışında. Bunlar hep olacak biz güzel şeyler üretmeye çalıştıkça. Sizler yanımızda olun, hepsini aşarız
-
@paretowilfredo
Bu resmin olmadığı yerde subemiz yoktur
:)) Böyle bir şey lazım :)) -
@onuktekin Peş peşe açılmış hesapları görünce dostum nedendir bilmem şu görüntü geldi benim de gözümün önüne
-
@paretowilfredo cuk diye oturuyor duruma
-
Yani her tür saldırıyı anlarımda kendi mekanımızda taklitle saldırı düzenlemeye çalışanı gerçekten anlamıyorum. Arkadaş açık açık söylüyoruz, eleştirelere açığız. Hakaret olmadığı sürece varsa yanlış yapılan bir şey ifade edebilirsin. Böyle oyunlara ne gerek var! Hesapların hepsini kontrol etmeye çalıştığımızı görmüyor musun? Basit bilişim oyunları ile bize saldırıyorsun? Tee uzakdoğudan gelip, teknoloji kafasıyla bizi alt etmeye çalışan Japonu devirdik, haberin yok mu?
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: Paretowilfredo Hesabıyla Alakalı Zorunlu Açıklama
@onuktekin Peş peşe açılmış hesapları görünce dostum nedendir bilmem şu görüntü geldi benim de gözümün önüne
gülmekten karnıma ağrılar girdi ya :))) Allah sizi de güldürsün hocam
-
BEN TROLL DEGİLİM
-
@antimülakat Kardeşim malesef küçük hesaplar bunlar ve hep karşı karşıya olacağız gibi görünüyor. Doğu toplumu hastalığı bu, birisi iyi bir şey yapıyorsa, "daha iyisini yapmak yerine onu aşağı çekmeye çalışmak". Çözümü yok, coğrafya kaderdir.
-
@tardukağan heheh Eyvallah dostum var olasın.
-
@varetopilfredo Yok dostum, sen benim ters simetriğimsin seni böyle bastık bağrımıza
-
@paretowilfredo hahaha eyvallah hocam
-