İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu 13 kişi
-
Bazı kurumlar mülakat sonuçlarını açıklıyor daha sonra soruşturma yapıyor burası soruşturmayı yapıp açıklayacak o zaman.1-2 aya neticelenir diye düşünüyorum
-
@çıkmadıkcandan adı İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu olan bir kamu örgütlenmesinin referans bilgileriyle hareket etme ihtimali büyük bir çelişki olur. Umarım liyakatli davranırlar ve hak eden kazanır.
-
@şanlıtellak inşallah öyle olur ama adalet bakanlıgında hakimlik savcılıkta referans dönerken bilemiyorum
-
Arkadaşlar sizce sorular nasıldı bana zor gibi geldi de?
-
@şanlıtellak keşke dediğiniz gibi olsa hocam.
-
@gençişsiz hocam ben nohutçu'nun kaymakamlık için hazırladığı insan hakları kitabından çalıştım. Kurum kanunu ezberledim. Bir de sitesinde yazan konferans vs çalıştım. Çektiğim sorular çalıştığım yerlerde vardı. Bir kaç felsefe sorusu sordular onlar bir tık zor gibiydi.
-
@çıkmadıkcandan anladım hocam ben biraz yüzeysel çalıştım ondan zor geldi herhalde hayırlısı olsun bakalım
-
@gençişsiz Bana da zor geldi sorular daha yüzeysel bekliyordum bende insan hakları hukukuyla ilgili ayrıntılı sorulardı hep.Fanustan çıkan soru hariç kaç soru soruldu genel de acaba
-
@hukukcuuu hocam yanlış hatırlamıyorsam bana 3 4 soru soruldu fanus dışında
-
@hukukcuuu fanus harici 8-10 soru soruldu bana hocam, verdiğim cevaplardan başka sorular çıkarınca baya oldu
-
Fanustan çıkan soruları doğru cevaplandırdığınız halde mi o kadar sordular acaba merak ettim onu
-
@hukukcuuu evet hocam üç sorunun ikisini biliyordum. Birini de çok az cevapladım hani boş geçmedim
-
Anladım hocam bana da cevapladığım halde 2-3 soru sorulduda.Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
-
@hukukcuuu bana da fanus harici 7 soru civarı soruldu bende fanustakilerin 2 sini söyleyebildim birini bilmiyordum
-
@hukukcukişi arkadaşlar merak ettim de önce güvenlik soruşturması yapılacaksa herkesin mi yaparlar mülakatı geçen asil ve yedeklerin mi?
-
@hukukcukişi herkesin hocam yaparlar . Önceden asil olanlara yapıyorlardı . Şimdi gvs ye görede karar veriyorlar.
-
@çıkmadıkcandan bu durumda süreç bayagı uzamış olacak çok mantıksız aslında
-
@hukukcukişi hocam mantık arama artık içişleri mülakatım 90 gün oldu açıklanmıyor. Devlet işi gücü bırakmış gvs yapıyor.
-
@çıkmadıkcandan doğru haklısınız neyde mantık kaldı ki belki burda kişi sayısı az oldugundan nispeten daha erken açıklanır inşallah
-
Arkadaşlar mernis adresinin teyidi için herkes arandı mı acaba